📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

01 October 2012

Schimbari de toamna

Stiu ca nu e un post tipic, dar in ultima vreme, m-a apucat un chef nebun de a redecora. Dar  o schimbare notabila a decorului, de obicei inseamna si o gaura in buget. Asa ca mi-am propus sa fiu creativa,  sa inlocuiesc nuantele mohorate, cu cele pastel.
Am cautat idei practice pentru a schimba ambianta, nu atat prin schimbari dramatice, cat printr-o "accesorizare" isteata.

In primul rand, mi se pare placut, sa alegi o tematica pentru fiecare camera. Asa ca, evident, as opta pentru nuante linistitoare pentru dormitor, cum ar fi lila pentru perdele si cuverturi. Si am gasit multe modele tentante, aici: ready-made-perdele si cuverturi gata confectionate.
Perdeaua e model Ducode, costa doar 159 Ron ( Organza burn-out, model deosebit. Compozitie: 45% poliester, 55% microfibra). Creativa si totusi clasica, conservatoare.
In continuare, m-am orientat spre Cuvertura de pat ITZA, pe care o puteti vedea in poza de mai jos, in varianta alb cu negru:
Si apoi trebuie sa ma decid pentru cateva obiecte de decor, o lampa deosebita, un aranjament floral etc.
Si gata! Am terminat o camera, cu minimul de efort si cheltuiala minima!
In caz ca va intrebati de unde mi-a aparut noua obsesie pentru lila, va arat o poza cu niste flori deosebite, de toamna, care mi-au placut in mod special, si care in fond, au fost sursa mea de inspiratie si pentru decorul ales. In plus, pentru dormitoare, se recomanda culorile reci, linistitoare:

5 comments:

  1. mie miar fi placut o poza cu finalu ,dar cred ca ne vei arata -mai surpins placut -ar trebui sa facem din cand in cand o schimbare pentru sufletul nostru ,pentru a esi din monotonie -a da un alt aer camerei .pop

    ReplyDelete
  2. Sa ne arati cum arata si camera la final ca sunt curioasa, poate imi vine si mie sa redecorez :D

    ReplyDelete
  3. Am si eu ceva idei nebunesti in cap, dar cum bugetul e limitat in perioada asta.....raman vise, sau mai degraba un plan de viitor :D

    ReplyDelete
  4. si mie imi place culoarea lila...si cred ca intr-o camera se potrivesc foarte bine accesorii lila

    ReplyDelete
  5. Hey there! I'm at work surfing around your blog from my new apple iphone! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Carry on the fantastic work!

    my web blog forgot my password

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤