📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

10 October 2012

Compatibilitatile Gemenilor

El Gemeni, Ea Berbec
Parteneri de distractie

El este semn de Aer, ea - semn de Foc. Conform legilor fizicii, aerul intretine arderea, deci, energia semnului Aer este concumata de catre Foc. Barbatul Gemeni se va implica mai mult in aceasta relatie si va fi "consumat" de partenera sa. Femeia Berbec pune pasiune in tot ceea ce face, este foarte energica, plina de viata si initiative,  cu multe idealuri si proiecte de viitor, mereu in miscare si toate acestea o fac sa semene, la prima vedere, cu barbatul  din zodia Gemenilor.
Ea este mai putin preocupata de nou si de schimbare, ceva mai matura, mai putin superficiala si se gandeste la o familie mai devreme si mai mult decat el. Defectele ei cele mai mari sunt incapatanarea si lipsa de toleranta si de aici apar cele mai multe diferente intre ei. Sunt parteneri foarte buni de munca, de afaceri, dar, mai ales, de distractie, de calatorie, vacante, aventuri taite cu sufletul la gura, dar rar se hotarasc la mai mult. Si asta, mai ales din cauza barbatului Gemeni care este infidel si nu ia in serios casatoria oricat de mult ar fi implicat in aceasta relatie. Pot face greseala de a confunda o prietenie frumoasa cu dragoastea adevarata. Barbatul Gemeni stie sa satisfaca multele capricii ale femeii, stie sa vorbeasca frumos, sa faca declaratii de dragoste si sa spuna cuvantul potrivit la timpul potrivit. Sexual, se inteleg bine la inceput, caci actioneaza repede, condusi de instinct, si nu de profunzimea sentimentelor, astfel, pierzandu-si repede interesul.

El Gemeni, Ea Taur
O relatie "fertila"

El este semn de Aer, ea- semn de Pamant. Pamantul se hraneste cu forta aerului, aceasta din urma ajutandu-l sa creasca, sa fie viu. Barbatul din zodia Gemenilor fertilizeaza (la propriu si la figurat) femeia Taur, sporindu-i creativitatea, frumusetea, feminitatea. Pentru ea acest barbat este ca o gura de aer proaspat, care o atrage, desi realizeaza ca nu sunt compatibili. Relatia e una bazata pe sentzualitate, pe atractie fizica. El este amantul perfect, care o vrajeste si o face sa uite pentru un timp rolul ei de femeie serioasa, responsabila si familista. Felul ei de a fi posesiv, conservator si rigid nu se impaca deloc cu dorinta lui de independenta, schimbare si miscare. Ea isi doreste familie, stabilitate, planuri pe termen lung, el vrea aventura, distractie si sa se bucure la maximum  de clipa prezenta. Ea il cucereste cu atentia cu care-l inconjoara, cu senzualitatea, tandretea si talentele ei de gospodina. Relatia se poata destrama repede, din cauza fricii barbatului Gemeni de casnicie si de responsabilitate sau din cauza lipsei sentimentului de securitate pe care o resimte acut femeia Taur. Ea vrea un barbat ambitios, muncitor, care lupta pentru o pozitie sociala inalta si nu intelege lipsa de interes a Gemenilor pentru toate acestea. Sexual, au ritmuri diferite, dar se pot completa bine atata timp cat femeia renunta la prejudecati si are incredere in el.

El Gemeni, Ea Gemeni
Personalitati in oglinda
Fiind amandoi semne de Aer, sunt foarte compatibili. De multe ori, se amesteca- precum aerul- atat de bine impreuna incat nu mai stiu ce anume din personalitatea lor le apartine si ce au imprumutat de la partener. Atat femeile, cat si barbatii sunt veseli, increzatori in fortele proprii, cu o atitudine pozitiva in fata problemelor vietii, nu foarte profunzi, curiosi, nelinistiti, independenti, vorbareti, comunicativi, inteligenti, infideli, demagogi si capriciosi. Au caractere asemanatoare, cam aceleasi idealuri si aspiratii apropiate. Relatia lor se desfasoara mai mult in public, decat in intimitate, caci sunt dependenti de prieteni, rude, cunostinte cu care isi petrec timpul. nestatornicia este principalul dusman al relatiei, caci se plictisesc repede, chiar si de lucrurile bune. Dezinteresul pentru familie, si valorile acesteia, frica de responsabilitate si cheful permanent de aventura ii fac sa se inteleaga foarte bine la inceput. Relatia se bazeaza mult pe atractia fizica intre parteneri. Nu sunt fidelisi simt constant nevoia de a flirta cu altii. Desi vorbesc foarte mult, nu comunica, defapt, in mod profund si nu sunt interesati intr-adevar de ceea ce gandesc sau simt ceilalti. Nu sunt foarte descurcareti in plan material si pot avea fluctuatii financiare mari. Muncesc bine impreuna, caci au un dezvoltat spirit de echipa. Sexual, sunt foarte compatibili, iar intalnirile lor amoroase sunt adevarate focuri de artificii: sunt expensivi, explozivi si zgomotosi.

El Gemeni, Ea Rac
Relatie maternala

El este semn de Aer, ea- semn de Apa. Cele doua elemente nu interactioneaza foarte mult unul cu altul, caci aerul iese incet-incet la suprafata apei si se elibereaza in atmosfera. Foarte rar si pentru putin timp, Barbatul Gemeni este atras de femeia Rac. Ea este foarte diferita de el: ritmul ei de viata este mult mai lent, sentimentele mai profunde, nevoia de romantism, de visare, mult mai puternica. Este prudenta, conservatoare, posesiva, tine la traditii si foarte greu accepta schimbarile. Despartirile de lucrurile, de casa, de familia si de amintirile ei sunt foarte greu de acceptat. Spre deosebire de el, care se plictiseste repede de orice, vrand sa modifice, sa transforme, sa schimbe mereu cate ceva in casa si in viata lui. Femeia Rac fiind dependenta de sentimentul de securitate (pe care i-l dau situatia materiala si pozitia sociala stabile), e foarte greu de gasit la un barbat din zodia Gemenilor, care vrea, in primul rand, distractii si aventura. Chiar daca amandoi cer fidelitate partenerului lor, el o poate oferi cel mai greu. Femeia Rac este foarte sensibila, vulnerabila si foarte usor de ranit, dar greu de pacalit; iar raceala, detasarea si neimplicarea Gemenilor ii distrug iluziile si feminitatea. Ceea ce-l atrage pe un astfel de barbat spre femeia Rac este instinctul ei matern foarte dezvoltat, cu care-l ocroteste, si, atata timp cat acesta nu devine sufocant, relatia lor poate functiona onorabil. Si din punct de vedere sexual sunt foate diferiti si nu se inteleg bine.

El Gemeni, Ea Leu
De la scantei la incendiu

El este semn de Aer, ea- semn de Foc. Aerul favorizeaza combustia si, astfel, focul se poate desfasura in toata forta si splendoarea lui. Intr-o astfel de relatie, femeia Leu este cea care domina, care consuma resursele de energie vitala ale barbatului Gemeni. O femeie hotarata si cu scopuri precise, nu-si va "consuma" fara rost barbatul, ci va scoate din el tot ce are mai bun, il va motiva si-l va propulsa in afaceri sau pozitii sociale care il vor ajuta sa-si depaseasca initiala conditie.
 Totul este ca barbatul sa accepte aceasta dirijare directa si fara diplomatie. Greseala femeii Leu este aceea ca pune pe primul plan idealurile proprii in detrimentul scopurilor comune sau ale sotului. Aceasta femeie incapatanata, dura, ambitioasa, posesiva, nu este dispusa sa ofere partenerului ei libertatea de care are nevoie un barbat din zodia Gemenilor, iar acesta s-ar putea simti strans prea tare in aceasta relatie. Vrea o dragoste demonstrativa, gesturi marete, teatrale, cavaleresti.  Cere totul de la viata si de la partener si se asteapta sa primeasca totul. Pot munci foarte bine impreuna, mai ales in domenii unde se cere creativitate si deschidere catre nou. Compatibilitatea maxima dintre ei este la nivel sexual. Nu le place rutina, accepta repede ceea ce este nou si neobisnuit, au energie destula si le place amandurora sa si-o cheltuiasca facand dragoste. Barbatul este mai pasionat decat femeia de jocul seductiei si poate fi, uneori, deranjat de nevoia ei de a prelua comanda.

El Gemeni, Ea Fecioara
Vorbesc, dar nu comunica

El este semn de Aer, ea- semn de Pamant. Acesta din urma poate inflori in preajma elementului Aer, consumandu-l, luandu-i din energie, din forta vitala, din mobilitate si flexibilitate. El este un semn mobil, ea, unul fix, intre care exista putine asemanari si putina comunicare. Fiecare vrea altceva de la viata, fiecare o intelege altfel. Cea care sufera intr-o astfel de relatie este femeia Fecioara, caer viseaza la siguranta, la fidelitate, la o dragoste pasnica. Barbatul din zodia Gemenilor este agitat, energic, mereu in cautare de schimbare, respinge rutina si traditia, avnad un ritm de viata si de gandire alert. Ceea ce-i leaga este faptul ca ambele zodii sunt sub influenta lui Mercur, care le da o comunicare destul de buna. Femeia Fecioara are un foarte dezvoltat simt al observatiei, al analizei, de care face uz mai mult decat poate suporta un Geaman. Este  o femeie rationala, materialista, cu capul pe umeri, organizata, obiectiva, uneori chiar perfectuonista, nu are nevoie de prea mult romantism si poezie si nici nu este posesiva. Iata cateva dintre caracteristicile Fecioarei, pe care un barbat din zodia Gemenilor le apreciaza, cel putin la inceputul relatiei. Aceasta poate functiona bine daca femeia este mai putin critica si conservatoare, iar barbatul, ceva mai constant si mai matur in comportament. Din punct de vedere sexual, nu sunt un cuplu perfect. Au ritmuri foarte diferite de a simti si viziuni opuse asupra definitiei actului sexual.

El Gemeni, Ea Balanta
Compatibilitate puternica

Amandoi sunt semne de Aer, intre care exista o compatibilitate puternica. In ciuda acesteia, multe cupluri nu ajung pana la sfarsitul vietii impreuna (din cauza lipsei de maturitate si de seriozitate cu care privesc problemele majore ale existentei) sau au mai mult sanse de reusita daca se formeaza in a doua parte a vietii, dupa 30 de ani, sau dupa un divort, cand experienta si intelepciunea isi  spun cuvantul. Punctul forte al acestei relatii este comunicarea. Atat barbatul cat si femeia sunt interesati de distractii, de mondenitati, au o viziune optimista asupra vietii si apreciaza simtul umorului, aventura si schimbarea. Femeia Balanta este rafinata, cinstita, mereu in cautarea armoniei si a echilibrului, avand un aer intelectual si distant. Vrea de la un barbat participare afectiva totala intr-o relatie, caci, pentru ea, viata in doi e cea mai importanta. Iar asta il sperie pe un barbat din zodia Gemenilor, mai ales in tinerete, cand n u-l intereseaza sa-si asume responsabilitati si sa renunte la libertate. Felul de a iubi al acestei femei, punand in valoare calitatile barbatului ei, facandu-l sa se simta puternic si important, il tine mult timp pe Geaman langa ea. Este rationala si idealista in acelasi timp pastrand un echilibru inedit intre aceste doua calitati opuse, fascinand si intrigand partenerul. El este aerul proaspat, mereu nou, vesel si spontan, de care are nevoie femeia Balanta. Sexual, sunt parteneri ideali. Le plac scenele dramatice si pasionale, vor sa incerce mereu ceva nou, dar numai in limitele esteticului si ale bunului-simt.

El Gemeni, Ea Scorpion
Relatie exploziva si inedita

El este semn de Aer, ea-semn de Apa. Ea este foarte puternica si poate devora multi barbati nascuti in semne de Aer. Cu greu isi infrange propria natura si devine o partenera fidela trup si suflet. Mai ales in preajma barbatului din Gemeni, ea se comporta ca o amanta infocata, misterioasa, posesiva, obsedanta, incitata de ritmul lui alert, de gustul pentru aventura, de energia lui vitala pe care o implica intr-un act sexual. Pentru aceasta femeie, sexul este foarte important si, de multe ori, acesta ii intuneca ratiunea si face dintr-o femeie educata si echilibrata o impulsiva, care se controleaza cu greu. Barbatul se simte fascinat de femeia Scorpion, timpul petrecut impreuna cu ea este exploziv si inedit, dar nu poate suporta ingradirea totala a libertatii pe care ea i-o impune. Reactiile ei la izbucnirile lui de independenta sunt dramatice si violente. Este foarte geloasa si un barbat caruia ii place flirtul, viata mondena si femeile ostentative nu va fi unul usor de suportat. Nu se lasa schimbat sau influentat, decat pentru foarte putin timp. O relatie bazata  numai pe atractia fizica este una la care viseaza in secret orice barbat din zodia Gemenilor, dar care, in viata reala, dureaza putin, oricat de superficial ar fi el. Diferenta de personalitate dintre cei doi este mare; el este un extrovertit, ea o introvertita, dar pot gasi multe lucruri de admirat unul la altul. Aceasta relatie poate exista numai cu mult echilibru si cumpatare din partea celor doi. Sexual, sunt perfecti impreuna.

El Gemeni, Ea Sagetator
Parteneri complementari

El este semn de Aer, ea- semn de Foc. Aerul intretine arderea, consumand energia focului, iar acesta din urma se lasa devorat cu mare voluptate. Desi relatia dintre semnele de Aer si Foc nu au compatibilitate maxima, acestea se bucura de avantajele pe care le ofera puternica atractie a contrariilor. Gemenii se afla la 180 de grade fata de Sagetator pe cercul zodiacal si se completeaza foarte bine impreuna, chiar daca sunt foarte diferiti. Daca ajung sa aprecieze aceste diferente dintre ei si nu isi pierd energia si timpul incercand sa se schimbe unul pe altul, relatia lor poate functiona bine. El este schimbator, imprastiat, fara prea mult simt practic, aventurier, flexibil; ea este rationala, corecta, atenta, ingenioasa, optimista, mandra si, mai ales, independenta. Ea pare mai matura decat el in gandire, mai puternica, mai serioasa si stie mai bine ceea ce vrea de la viata. Daca barbatul de langa ea nu este suficient de puternic si nu-i trezeste un inalt respect, cu greu reuseste sa stea langa el pana la capat. Cei doi se decid sa se casatoreasca destul de greu, iar daca fac acest pas, inseamna ca sunt indragostiti cu adevarat. Amandoi au nevoie de flirt si tind sa se lanseze in avanturi extraconjugale marunte, numai ca femeia Sagetator este mult mai discreta si mai toleranta decat barbatul Gemeni. Desi din punct de vedere sexual sunt foarte compatibili, atractie dintr ei fiind foarte puternica, unul dintre punctele slabe ale acestei relatii este fidelitatea.

El Gemeni, Ea Capricorn
El-zmeul si ea -sfoara

El este semn de Aer, ea- semn de Pamant. Aerul face ca tot ceea ce se afla pe Pamant sa se dezvolte, sa creasca, sa infloreasca. Dar, pentru ca acest semn de Pamant sa rodeasca mereu, are nevoie de mai mult decat de Aer. Un barbat din zodia Gemenilor poate fi pentru o femeie Capricorn un capriciu, o joaca, o iubire scurta si foarte intensa, dar foarte greu o casnicie fericita, de lunga durata. El este pentru ea, amantul, nebunia unei scurte perioade in care vrea sa uite de toate convingerile de pana atunci. Ea este matura, responsabila, serioasa, ambitioasa, conservatoare, prudenta, reticenta la nou si la schimbare, tacuta, discreta, inhibata, introvertita; el este un copil mare, iresponsabil, vesel, optimist, cu capul in  nori, agitat, aventurier, vorbaret, comunicativ, glumet, extrovertit si expansiv. Chiar daca ea este mult mai tanara decat el, femeia va parea mereu cea mai in varsta. Ea poate fi pentru el motorul care sa-l propulseze inainte, care sa-i insufle respect pentru valorile familiale si traditionale ale vietii. Ea poate reprezenta caminul stabil, la care se poate intoarce oricand dupa escapadele lui amoroase, caci ea este femeia care poate trece peste orgoliu, care rabda multe, fara scene de gelozie explozive. Sexual, nu sunt prea compatibili, dar, daca femeia este mai putin conservatoare si are curajul sa se lase pe mana barbatului, pot avea o relatie buna.

El Gemeni, Ea Varsator
Zece pe linie
Fiind amandoi semne de Aer, compatibilitatea dintre ei este perfecta. Punctele forte ale acestei relatii sunt comunicarea, simtul umorului si viziune optimista asupra vietii. Vad viata la fel, din multe puncte de vedere, au ritmuri asemanatoare si multe lucruri in comun. Amandoi iubesc libertatea si, in consecinta, stiu sa o aprecieze si nu fac decat rar greseala de a si-o ingradi reciproc. Ea nu este o femeie posesiva sau geloasa si-i ofera barbatului un mare confort psihic din acest punct de vedere. Este inteligenta, puternica, independenta si orgolioasa si, de multe ori, prefera sa rupa ea relatia, decat sa ramana undeva unde nu se mai simte iubita si respectata asa cum isi doreste. Nu-i place sa faca scene, sa fie ridicola, sa santajeze sau sa implore sentimente pierdute si mila. Ranile din dragoste ale femeii Varsator se vindeca repede, caci este mereu orientata catre nou, catre ziua de maine, si nu-i place sa planga inchisa in casa, rascolind amintiri dureroase. Iar cel mai bun remediu pentru ea este munca. Barbatul din zodia Gemenilor ii ofera pasiun, o relatie intensa, inedita si necugetata, o comunicare excelenta, optimism, incredere, aventura, distractie si vacante de neuitat. Acesta se simte foarte bine langa o femeie moderna, sociabila, cu spiritul liber, ccare nu-l ingradeste si care, dimpotriva, marseaza la toate ideile lui indraznete sau traznite. Sexual, sunt foarte compatibili, au multa imaginatie erotica, iar sexul ii tine in forma, chiar daca le consuma multa energie.

El Gemeni, Ea Pesti
Intre veselie si suferinta

El este semn de Aer, ea- semn de Apa. Aerul si Apa nu au nimic in comun din punct de vedere astrologic. Sunt foarte diferiti si nu rezista mult timp impreuna, decat cu mare efort din partea ambilor parteneri. Barbatul din zodia Gemenilor este atras de farmecul incontestabil al femeii Pesti ca de o sirena. Ea este misterioasa, magica, iar aceasta aura il fascineaza pe barbatul Gemeni. Aceasta femeie e o introvertita, iar partenerul ei foarte greu poate sa-i patrunda in suflet, sa o cunoasca in profunzime sau sa comunice cu ea asa cum si-ar dori. Este o fire iluzorie, capricioasa, instabila, contradictorie, fara simt practic si cu o perceptie ciudata a realitatii, care ii aluneca mereu printre degete. El nu are rabdare sa-i descifreze starile sufletesti, atat de diferite si complexe, si renunta repede la orice fel de comunicare, atunci cand nu reuseste din prima. Romantismul ei si nevoia de siguranta sentimentala o fac incompatibila cu barbatul Gemeni, care nu se poate implica prea mult si nu poate avea grija de cineva asa cum isi doreste femeia din Pesti. Realitatea in care traieste barbatul Gemeni este total diferita de cea pe care o percepte femeia Pesti. Ritmul de viata alert, agitatia, miscarea, planurile mereu in schimbare, nesiguranta si inconsecventa Gemenilor bulverseaza sufletul sensibil al femeii si o arunca in bratele cuiva mai atent cu nevoile si visele ei. Sexual, nu sunt compatibili. La inceputul relatiei se pot lasa pacalitit si fascinati denoutate si diversitate, dar, cu timpul, cand acestea dispar, piere si atractia.




Daca doriti sa fiti la curent cu noutatile de pe blog, urmariti-ma si pe Facebook:

8 comments:

  1. Oho.. pana la capricorn, mai e! Din pacate, trebuie sa le pun in ordinea lor, asa ca o sa mai dureze, pentru ca public cate un articol despre zodii pe saptamana. Dar ai putina rabdare ca vine si capricornul :)

    ReplyDelete
  2. Inca o persoana pasionata de zodiac :) Eu astept zodia mea de (d)rac :)

    ReplyDelete
  3. O sa urmeze saptamana aceasta Racul. Dar cum compatibilitatile sunt facute in functie de zodia barbatului, poti sa citesti si compatibilitatile scrise pana acum.

    ReplyDelete
  4. uuu.Prietenul meu este gemeni :) chiar e adevarat ce zice acolo :))

    ReplyDelete
  5. sora mea e gemeni, si nu ne intelegem intotdeauna ff bine

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤