πŸ“§ Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

18 October 2012

Recomandarea zilei: UrbanOnes.com

Daca sunteti in cautarea unor articole deosebite, originale, feminine si de calitate, ar trebui sa "rasfoiti"putin site-ul UrbanOnes.com!
 Consider UrbanOnes e un magazin versatil, care intelege  doritele femeii de a-si pune in valoare personalitatea, tocmai de aceea reuneste creatiile mai multor designeri sub acelasi "acoperis", la doar un click distanta.

Prin ce se remarca? In primul rand, are un meniu foarte simplu si usor de utilizat si categorii pentru a realiza o tinuta completa:
  • Haine Dama
  • Incaltaminte Dama
  • Accesorii
  • Sale
Fiecare categorie are subcategorii bine structurate, fiind foarte usor sa cautati ceea ce va doriti pe site.
Iar utilitatea de a cumpara o tinuta completa consta in usurinta de a accesoriza. De exemplu sa zicem ca doriti sa cumparati o bluza. Veti merge in categoria Haine Dama, de unde veti alege din meniul  Bluze Dama, articolul pe care vi-l doriti. Apoi va intoarceti la meniul Haine Dama si selectati Blugi Dama, alegand un articol potrivit bluzei pe care ati ales-o prima data. De aici va puteti lasa creativitatea si inspiratia libere sa aleaga o tinuta completa, adaugand pantofi, genti, coliere etc.
Iata un exemplu de outfit complet creat de mine:

Ca un mic rezumat, va pot spune ca in categoria Haine Dama gasiti urmatoarele articole:  Blugi, Bluze, Bolero, Camasi, Cardigane, Colanti, Costume, Costume De Baie, Fuste, Jachete, Paltoane, Pantaloni, Pulovere, Rochii, Sacouri. Iar in subcategoria Rochii, veti gasi mult mai usor articolul care va intereseaza, in cele 5 categorii : Banchet, Rochii Scurte, Cocktail, Tricotate, Elegante. 
In categoria Incaltaminte Dama, aveti de asemenea posibilitatea sa alegeti intre : Balerini, Botine, Cizme, Ghete, Pantofi, Papuci si Sandale.
Iar in categoria accesorii avem :Bratari, Ceasuri, Cercei, Coliere, Curele, Esarfe, Genti, Inele, Manusi, Ochelari De Soare, Palarii si Posete.
Ultima categorie, Sale va fi pe placul vostru, pentru ca puteti urmari usor daca articolele preferate sunt la pret redus.
Ce mai trebuie sa stiti:
  •  Daca plasati o comanda de peste 250 Ron, beneficiati de transport gratuit, oriunde in tara.


  • Utilizatorii noi sunt intampinati cu o oferta de nerefuzat: la prima comanda beneficiaza de 10% reducere.
  • Daca doresti sa vizualizezi mai bine produsele si pozele nu ti se par destul de detaliate, atunci vei fi bucuros sa afli ca ai posibilitatea sa vizualizezi prezentari video ale produselor pe pagina de YouTube UrbanOnes.ro.
Ce tinuta v-a inspirat modelele de pe UrbanOnes? Considerati ca puteti gasi usor un outfit potrivit gusturilor si personalitatii voastre?

No comments:

Post a Comment

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ πŸ’— πŸ’™ πŸ’Ÿ πŸ’› ❤