📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

24 October 2012

Mica Sirena

Asa cum poate ati auzit deja, cu ocazia lansarii parfumului More by Demi , Oriflame ne provoaca sa dezvaluim in ce poveste ne-am dori sa fim protagoniste.
Bineinteles ca am fost fascinata mereu de povesti. De cele cu o morala plina de intelepciune. De cele cu eroi, printese si castele. De cele cu happy-end.
 Totusi, povestea care mi-a ramas cel mai mult in gand, a fost cea a Micii Sirene, de Hans Christian Andersen. Cred ca majoritatea cunosc doar versiunea Disney, cea in care mica printesa reuseste in final, sa se casatoreasca cu printul ei. In varianta originala, povestea nu are un happy-end, ci un final trist, memorabil, fiind o poveste despre iubire si sacrificiu.

Am ales-o ca fiind povestea mea preferata, datorita evolutiei spectaculoase a micii printese, dintr-o fetita visatoare si capricioasa, in femeia capabila de sacrificiul suprem, care intelege ca iubirea anuleaza totul: barierele dintre doua lumi diferite, regulile scrise si nescrise, egoismul si in final si instinctul de supravietuire.
Desi mica printesa isi sacrifica vocea minunata pentru a putea merge pe pamant si a-si intalni printul iubit, acesta nu o recunoaste si sfarseste prin a se casatori cu alta fata. In noaptea nuntii, Mica Printesa are o ultima sansa de a-si salva nu numai viata, ci propriul suflet (pentru ca sirenele nu aveau suflet, iar atunci cand mureau se transformau in spuma marii), ea alege sacrificiul suprem, in numele iubirii.
 Asa cum stiti, caracteristicile parfumului More By Demi sunt  intensitate, senzualitate şi răsfăţ si imediat m-a dus cu gandul la aceasta printesa a marilor. Capricioasa, curioasa, rebela si nerabdatore, asa cum ni se prezinta la inceput. Devenind frumoasa si misterioasa seducatoare care il salveaza pe print de furia apelor. De iubirea pe care i-o inspira, desi abia o zarise pentru cateva clipe. Si in final, ea devenind femeia puternica, care incalca toate legile si porneste in cautarea celui iubit, fara sa regrete o clipa. Mica Sirena e un model de feminitate, seductie, curaj si determinare, o printesa in adevaratul sens al cuvantului, cea care porneste singura in cautarea iubirii, chiar si impotriva destinului.

6 comments:

  1. Îţi mulţumim pentru înscrierea în concurs! Baftă multă!

    ReplyDelete
  2. Îţi mulţumim pentru înscrierea în concurs! Baftă multă!

    ReplyDelete
  3. multa bafta la concurs...imi place cum miroase acest nou parfum.

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤