📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

16 October 2012

Campania „PROFI te premiază!”

Cred ca intotdeauna vom suspina dupa anii de liceu, dar primele zile de scoala ne vor ramane mereu in memorie.
Tocmai de aceea, campania "PROFI te premiaza!" se adreseaza bloggerilor care "nu au uitat de unde au plecat" si vor sa-si ajute scoala pe care au absolvit-o sau sa sustina o anume scoala, care va putea castiga un laborator de informatica. Nu o sa va bat acum la cap cu importanta accesului la informatii inca din clasele primare/generala. Dar da, consider ca scoala are o anumita importanta in dezvoltarea ulterioara a individului. De aceea, eu am ales sa sustin Scoala NR.5. Scoala cu clasele I-VIII "Episcop Dionisie Romano" Buzau.

 In plus, pana acum nici o scoala buzoiana nu a fost sustinuta. Asa ca, daca exista cititori din Buzau, sau care au absolvit o scoala din Judetul Buzau, puteti incepe prin a sustine aceasta scoala.
Ce trebuie sa faceti:
E adevarat ca nu exista magazine PROFI in Buzau, dar aveti aici o lista a magazinelor din tara.

De ce cred ca eu ca Scoala NR.5 ar trebui sa castige? Pai in primul rand, eu cred ca ar trebui sa ajutam cat se poate scolile buzoiene, ca pe viitor, singura persoana cunoscuta din Buzau sa nu fie celebra Elena Udrea (nu ca as avea ceva cu biata femeie!!!dar serios acum: hai sa sustinem invatamantul buzoian!). Iar daca acesta nu e un motiv suficient, as adauga faptul ca e o scoala mica si dragalasa, la doar cativa pasi de centrul orasului, cu profesori si invatatori deosebiti, care merita sa fie cunoscuta si apreciata ca atare.
Indiferent care este scoala pe care ati absolvit-o, nu uitati daca treceti pe la PROFI sa sustineti cu un simplu vot dreptul altor elevi sa aiba un mediu potrivit dezvoltarii lor viitoare!

No comments:

Post a Comment

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤