📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

27 January 2012

Rimel de par L`oreal

Chiar daca moda suvitelor colorate cu rimel s-a dus o data  cu perioada Andre`( care au si promovat acest stil) si chiar daca acum exista multe alte metode de a avea suvite frumos colorate, asta nu inseamna ca nu mai putem sa ne intoarcem la rimelurile colorate din cand in cand, asa, de dragul trecutului!
Iata ce am descoperit eu, inca pe piata:
Cel auriu reuseste sa creeze suvite blonde(nu aurii, asa cum va asteptati) chiar si pe un par foarte inchis la culoare, iar cel roz e mult mai intens . Nu uitati, ca ele se iau la spalat, dar daca le folositi, aveti grija ca pateaza hainele. (putin, dar totusi...).
Hope you can still enjoy it!

7 comments:

  1. Eu nici nu stiam ca exista asa ceva:)) mersi de informare..nu mi-ar strica vreo doua suvite colorate:*

    ReplyDelete
  2. Nici eu nu am auzit de asa ceva:d Le-ai folosit? Cum sunt?

    ReplyDelete
  3. postul tau mi-a adus aminte de un astfel de rimel, de la oriflame pe care mi l-am luat cand eram mica :)) mi-am luat un blond fff deschis si un coleg i-a chemat pe toti ceilalti sa le zica ca am albit :))))))))))

    ReplyDelete
  4. cel aiuriu e defapt un blond, foarte placut, foarte potrivit pentru suvite, cel roz, nu e fuchsia cum pare, ci e roz pal. Se usuca putin cam greu, deci trebuie sa ai grija sa nu te atingi de ele pana se usuca. Sunt totusi dragalase. Avantaj : poti sa-ti faci suvitele cat de subtiri vrei tu!

    ReplyDelete
  5. auriul din imagine(vezi ca nu sunt chiar foarte multe nuante) e defapt un blond cat se poate de normal. Are putere mare de acoperire. Eu am parul brunet si au iesit suvitele foarte bine.

    ReplyDelete
  6. erau asa la moda..mai ales cand aveam eu vreo 14 ani!! am folosit si eu la o petrecere unul albastru

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤