πŸ“§ Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

19 January 2012

Paco Rabanne si o dilema


M-am indragostit de Black XS de prima data cand l-am vazut si il folosesc chiar si in prezent. E un parfum obsedant, de care nu te saturi! De curand, am incercat foarte cunoscutul parfum Lady Milllion si am avut un soc: e pur si simplu identic cu Black XS! Daca e vreo diferenta intre cele doua, e cu siguranta nesesizabila. Nu stiu ce sa cred: atata reclama facuta la Lady Million si nici macar nu au incercat sa modifice putin parfumul din care evident s-au inspirat(copiat)?

Ce spun ei:
Creatorii acestui parfum, parfumierii Dominique Ropion, Beatrice Piquet si Anne Flipo, membrii IFF, au explicat ca sursa lor principala de inspiratie a fost filmul The Thomas Crown Affair, lansat in 1968 si regizat de Norman Jewison.  Ideea parfumierilor a fost sa creeze o personalitate olfactiva Lady Million similara cu atitudinea personajului Vicki Anderson.

Forma flaconului, creat de Noe Duchaufour-Lawrance, a fost inspirata de celebrul diamant Le Regent, expus in Muzeul Louvre din Paris, o bijuterie cu o istorie extraordinara.
Lady Million se dechide cu note de top de zmeura urmat de un val floral, un mix fresh de flori de portocal si iasomie, parfumul continua innote calde de ambra, miere si patchouli.
Un lucru foarte interesant este ca Lady Million pare ca reflecta mitul coastei lui Adam, deoarece in ciuda faptului ca producatorii au anuntat ca intre cele adoua variante nu vor exista asemanari olfactive se pare ca Eva Lady Million detine un strop din acest Adam numit 1 Million.
                                        sursa: www.odore.ro

Aici puteti compara cele doua parfumuri -oficial, cele doua parfumuri au un singur ingredient in comun: Patchouli.

Black XS for Her Fragrance Notes



Lady Million Fragrance Notes

 Ati incercat cele doua parfumuri? Ce parere aveti? Este Lady Million parfumul geaman al lui Black XS?