πŸ“§ Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

24 January 2012

All about violet. Bvlgari Omnia

Daca exista vreo legatura intre parfumuri si pietrele semipretioase, atunci Bvulgari a gasit-o cu siguranta: Parfumurile OMNIA vin 4 variante de arome:Omnia, Omnia Amethyste, Omnia Crystalline si  Omnia Green Jade, valabile in flacoane de 40ml, respectiv 65 ml, eau de toilette.  Mai jos preferatul meu:

E un parfum obsedant, cameleonic, greu, misterios, cu note de iris- nu ma pot decide daca il ador sau nu e deloc genul meu, desi il folosesc de cateva luni! E genul de parfum pe care continui sa-l simti, chiar daca il folosesti de mult timp.
Stiati ca...
Violetul este o culoare a masurii, constituita din rosu si albastru in proportii identice, din luciditate si actiune cugetata, echilibru intre pamant si cer, simturi si spirit, patima si intelepciune. Culoarea violet se utilizeaza cu succes in cazurile de celulita determinate de o proasta eliminare, ingreunari sau incetineala dupa masa, tulburari ale splinei, vezicii si rinichilor. La nivel psihic, culoarea violet calmeaza rapid angoasele, anihileaza frica, elimina agresivitatea si face sa dispara gelozia. In plus, aceasta culoare favorizeaza reveria elevata si visarea transfiguratoare.
Si tot despre violet, colectia mea de cosmetice: