๐Ÿ“ง Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

31 January 2012

Deborah. Lip volume Fail!

Desi mereu am fost un mare fan al cosmeticelor Deborah, in ultima vreme am descoperit destule produse care m-au dezamagit crunt! Va spuneam deja de Volume& Colour Lip Plumper aici, acum revin cu doua noi dezamagiri...
Stiu din experienta ca un produs bun pentru volumul buzelor se gaseste foarte greu. Majoritatea care au un
minin efect, contin acel peppermint,  

care irita buzele, fortandu-le sa se "mareasca". Totusi, nu pot decat sa fiu dezamagita de produsele care promit x% mai mult volum si nu au nici un efect.
In prima poza e vorba de un balsam de buze, usor colorant, care luceste putin si cam atat. Calitatea mi se pare slaba, s-a topit foarte usor (s-a inmuiat in tub, fiind greu de folosit), si desigur, nici urma de volum.
In a doua poza, Maxi Volume Cream (produs mult mai scump si destul de greu de gasit) care contine un fel de crema cu gust neplacut, care nu se absoarbe bine deloc, nu se intinde bine, pare efectiv o crema de fata obisnuita(nu vad nici o asemanare cu un tratament de buze) si desigur, efect  0! Nici macar nu hidrateaza.  Asa ca, doua produse pe care sa  va feriti sa le cumparati.

Am auzit recent de INFATUATION Amplifat technology, care se pare ca se comercializeaza si in Sephora. Se pare ca functioneaza daca il folosesti  zilnic, pentru 28 de zile. Stiti ceva despre acest produs? L-a incercat cineva?

1 comment:

  1. O Zi Ca Toate CelelalteFebruary 1, 2012 at 8:26 PM

    unde as putea sa le gasesc?:)
    multumesc!

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ ๐Ÿ’— ๐Ÿ’™ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’› ❤