📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

27 January 2012

Chloe. Parfum si legenda

Acest parfum Chloe Signature m-a fascinat de ceva vreme. Ca sa va faceti o idee, va spun doar cateva din secretele sale:
  • note de varf-Peony, Lychee, Freesia;
  • note de mijloc- Rose, Magnolia, Muguet, 
  • notele de baza- Amber, Cedar. 
Un parfum plin de mister si inocenta, ca si numele bradului pe care il poarta...Povestea incepe cu Gaby Aghion, o franţuzoaica de origine egipteană, creatoarea intregului concept Chloe, care nu a ales intamplator acest nume mitologic.
Conform legendei „Daphnis şi Chloe” sunt doi tineri adoptati, care cresc impreuna intr-un taram inocent, paradisiac, indragostindu-se fara sa isi dea seama. Dar iubirea lor nu e lipsita de amenintari si, de-alungul timpului, vor fi supusi la diferite teste, pentru a-si demonstra forta iubirii.
Parfumul Chloe recreeaza  aroma primei iubiri: inocenta, capricioasa, plina de farmec si peripetii. Iata de unde si aroma placuta de trandafir, "the rose", acea floare misterioasa, de-o frumusete si aroma magica, dar plina de spini amenintatori- metafora perfecta a iubirii!
Un parfum care nu se uita niciodata, exact ca prima iubire..
In acelasi sens, Chloe reprezinta femeia inocenta dar misterioasa , aminteste de stilul non-conformist al tineretii, de originalitatea plina de eleganta a femeii fericite si indragostite de viata! Chloe e marca femeii je ne sais quoi!
Iata  in continuare cateva din aromele care va vor incanta cu siguranta.  Si acum vestea buna: daca doriti sa castigati un parfum Chloe Sigrature, blonjourglomour.com va ofera posibilitatea sa va inscrieti pe acest link www.bonjourglamour.ro/2012/01/concurs-bonjour-chloe/


Chloe Eau de Parfum Intense

Chloé (new)

Chloé (original)

Chloé Collection 2005

Chloé Innocence

Chloé Narcisse

L'Eau de Chloé

Love, Chloé