πŸ“§ Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

08 January 2012

Gossip Girl Fun Quiz



Daca  de fiecare data cand vedeti XOXO, va vine in minte in mod automat replica "you know you love me...", nu mai aveti scapare:  Sunteti fani Gossip Girl!!!

Un basm modern, cu printese, castele si nesfarsite probe de foc prin care personajele trebuie sa treaca, cu un mare dusman de neinvins, misteriosul personaj Gossip Girl...serialul te va face sa visezi si sa astepti fiecare episod  cu sufletul la gura!!
 De aceea pe Kudika avem parte de o surpriza: un quiz unde poti afla ce personaj din Gossip Girl esti!!!!



  Serena si Blair sunt cele doua dive ale Gossip Girl. Daca esti ca Serena van der Woodsen, si tu posezi abilitatea de a face capetele barbatilor sa se intoarca pe strada. Seduci cu usurinta si iti place acest joc, mai mult sau mai putin inocent, insa te plictisesti repede. Nu-ti place sa pierzi timpul cu intrigi si diferite barfe, preferand sa-ti traiesti propria viata la intensitate maxima. Te bucura placerile marunte ale vietii, gesturile tandre si neasteptate, surprizele de orice gen, dar nu ai accepta niciodata sa renunti la independenta ta caracteristica! Blair Waldorf este intruchiparea stilului de viata specific new york-ezilor foarte, foarte bogati, fiind foarte pretentioasa si dornica sa straluceasca mereu in societate. Ca si Blair, adori sa fii in centrul atentiei, sa fii admirata si sa primesti invitatii la cele mai rafinate evenimente sociale si petreceri! Esti foarte preocupata de aspectul tau exterior si nu-ti lasi niciodata imaginea la voia intamplarii, ceea ce starneste deopotriva admiratia si invidia celor din jurul tau. Intelegi foarte bine regulile societatii si pari sa fii intotdeauna omul potrivit, la locul si timpul potrivite, afisand mai intotdeauna o stralucire demna de admirat.



Jenny Humphrey este tanara artista din serialul Gossip Girl, ea visand sa devina un celebru designer de moda.Un personaj complex, in plina evolutie, care trece usor de la angelic la diabolic! Precum Jenny, si tu muncesti asiduu pentru realizarea idealurilor tale, fie ca implica creativitate sau ambitie, intrucat vrei sa reusesti in viata numai prin merite personale. Lumea glamour te atrage destul de mult, sperand ca intr-o zi sa faci si tu parte din ea, insa nu cu orice pret, intrucat nu esti dispusa sa faci foarte multe compromisuri. Esti creativa si uneori, impulsiva, dorindu-ti mereu ca lucrurile sa iasa asa cum iti doresti tu!  




  
Vanessa are o personalitate exotica in Gossip Girl, fiind dezinteresata de bani si de valorile atat de trecatoare in care cred ceilalti adolescenti din serial. Cu siguranta, ai multe momente in care te simti visatoare si boema, iar calatoriile in locuri indepartate se numara printre activitatile tale preferate. Esti deschisa si comunicativa, fiind mereu dispusa sa asculti un prieten ce are nevoie de acest lucru. Iubirea adevarata joaca un rol deosebit de important in viata ta, dorindu-ti alaturi un partener care sa te iubeasca neconditionat si pe care sa-l iubesti in acelasi mod, la randul tau.


Eu sunt Blair, voi?