πŸ“§ Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

22 January 2012

Cateva sfaturi


Stiati ca...
  • Daca aveti parul rar, e mai bine sa optati pentru o tunsoare "dreapta" (sfat stilista salon Gett`s), in locul celor naturale, sau in scari;
  • Daca aveti firul de par subtire, se recomanda sa va vopsiti, intr-o nuanta asemanatoare culorii naturale, pentru ca vopseaua actioneaza ca un strat protector asupra parului, facandu-l mai gros si mai rezistent. Efectul e mai evident pentru nuantele care nu persupun si decolorare!
  • Cateva picaturi de suc de lamaie, in functie de lungimea parului, pe firul de par umed, iti va deschide putin culoarea sau suvitele, mai ales pentru persoanele cu par saten deschis, sau blond. La mine a functionat perfect pe suvitele blonde! Efectul tine pana la urmatoarea spalare. Bonus, metoda e foarte buna pentru parul gras/cu tendinte de a se ingrasa repede! Nu la fel de bun pe parul uscat.
  • Daca doriti un plus de volum parului sau un plus de originalitate, sa adaugati in lungime, sau o schimbare de stil fara nici un efort, atunci va stau la dispozitie extensiile cu clip-on ! Eu o folosesc o gama larga de extensii si sunt foarte multumita!

     

    2 comments:

    1. Trucul cu sucul de lamaie il folosesc si eu si intr-adevar e bun.;)
      Am mai incercat si cu ceai de musetel dar nu prea a dat rezultate...

      ReplyDelete
    2. folosesc uneori bere pe parul proaspat clatit si da volum

      ReplyDelete

    Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ πŸ’— πŸ’™ πŸ’Ÿ πŸ’› ❤