📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

12 October 2012

Totul despre seriale: Grimm

Nick Burkhardt, un detectiv al politiei din Portland, isi descopera o abilitate putin ciudata: poate vedea toate creaturile din vechile basme. Mai mult de atat, el insusi e un "Grimm", adica face parte dintr-o familie de vanatori ai acestor creaturi. In zilele noastre, toti monstrii din basme traiesc printre noi, si doar uneori isi revela adevarata fata.
Misterul se adanceste cu fiecare noua investigatie, descoperind o adevarata conspiratie a creaturilor mitologice cu scopul de a detine controlul lumii.
Nick incearca sa-si protejeze partenerul  cat si logodnica de aceste adevaruri socante, dar in acelasi timp, se apropie  foarte mult de Monroe, lupul "vegetarian" ca si de Rosalee Calver, experta in medicina supranaturala.

 Inevitabil, acest  serial politist/fantasy are in prim plan lupta intre bine si rau. Drama, comedie, mister, rasturnari de situatie, pe alocuri horror, acest serial te va captiva imediat. Fiecare episod dezvaluie adevarul din spatele povestilor pe care le citeam in copilarie.
Desi firul povestii e putin  incurcat, astfel ca de la un episod la altu, uiti informatiile acelea cheie, serialul ramane unul captivant, mai ales ca fiecare episod abordeaza un nou basm/creatura din basm.
Serialul a ajuns in prezent la sezonul 2, episodul 5. Mai jos aveti si un trailer, in care sa va familiarizati cu povestea.


5 comments:

  1. imi place foarte mult serialul, il urmaresc

    ReplyDelete
  2. SI eu sunt incantata de el. Ma bucur ca iti place!

    ReplyDelete
  3. il urmaresc cu drag alaturi de fringe, supernatutal, si altele....

    ReplyDelete
  4. dar preferatul meu este The vampire diaries :)

    ReplyDelete
  5. dar filmele gen stargate universe, sau stargate atlantis nu ti plac?

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤