📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

12 August 2013

Last Week in Photos

Cum a decurs saptamana voastra? V-a fost greu sa faceti fata valului de caldura?
Eu pot sa ma laud ca am invatat sa fac o limonada cu zmeura, cu adevarat delicioasa si racoritoare:

Saptamana aceasta am avut pofta de dulce constant si printre altele am redescoperit Ciocco Latte, care e un desert rapid cand nu ai alte idei:

Tot zilele trecute mi s-a facut pofta de supele instant. Eu am ales Fideluta Ciupercuta, dar am avut surpriza de a descoperi ca au schimbat reteta si nu mai e deloc gustoasa si in plus e foarte sarata. Pacat!

Mi-a reorganizat si cosmeticele putin. Am descoperit o idee pe net foarte draguta, despre cum sa-ti faci o cutie pentru pensule si creioane. Ideea e asa de simpla incat mi-a facut curaj, desi nu excelez la capitolul hand-made:
Ideea e principiu aceasta, voi puteti folosi orice fel de cutie si o hartie de impachetat care va place. Si role de la hartie de impachetat, servetele de bucatatie sau hartie igienica. Destul de simplu, nu?


Cu aceasta ocazie vreau sa va arat si ultimele mele pensule cumparate de pe Romwe.

Setul are 32 de pensule si il gasiti la 23,99$. Nu sunt toate extraordinare, dar majoritatea sunt bune, de calitate si mi-au placut. Dupa prima spalare nu au mai "naparlit" deloc, asa ca eu sunt foarte multumita, mai ales la pretul acesta.
Tot de pe Romwe am facut cateva cumparaturi, pe care le gasiti aici.
Iar acum ma tenteaza aceasta rochita:
Ce parere aveti? Sa o cumpar sau nu?

Saptamana aceasta a fost ziua mea si evident am primit si floricele:
Am incercat sa prelungesc viata floricelelor si am facut un mic aranjament floral:
Apropo, v-am povestit aici de parfumul Roxi, pe care l-am incercat putin si pentru ca era putin cam dulce pentru gustul meu nu l-am folosit. Dar am ramas total surprinsa sa-l simt chiar si a doua zi pe mana. Foarte rezistent!
Intre timp am facut si o comanda pe site-ul 1001 Cosmetice, despre care o sa va spun mai multe cand voi primi coletul. Intre timp, cititi acest articol.

Si v-am spus deja ca gazduiesc o pisicuta pana ii gasesc stapani. A inceput sa se inteleaga foarte bine cu Bibi (motanul meu) si sunt chiar dragute impreuna:


PS. Nu uitati de concursuri:
Romwe Giveaway- 3 rochii, 3 castigatori

8 comments:

  1. Cutia e chiar o ideea buna!:) Imi place cum ti-a iesit:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma gandeam sa mai cumpar niste fluturasi adezivi ca sa o infrumusetez putin. Stiu ca se gasesc in Carrefour si ma gandeam ca ar veni bine

      Delete
  2. chiar o sa incerc si eu sa fac acea cutiuta.. e simpatica si foarte utila.. :D
    pupici!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa ne arati poze! Poate iti iese mai frumoasa decat a mea!:*

      Delete
  3. Mă bucur că ai avut o săptămână frumoasă şi împlinită, numai cu momente dragi. Îmi place tare mult ideea acelei cutiuţe pentru cosmetice, şi chiar dacă eu nu am atât de multe produse, încât să nu le mai găsesc locul, mă gândesc să fac şi eu una, aşa îmi trece timpul mai util :-)
    Foarte drăguţă şi rochiţa. Dacă te hotărăşti, să o porţi cu mult drag! :-)
    O altă săptămână frumoasă îţi doresc! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc, Mihaela! E utila cutia, mai ales de cand cu noile pensule de la Romwe, nu mai aveam loc pe nicaieri de ele

      Delete
  4. eu am o cutie de acest gen deja facuta , cumparata acum cativa ani de la bam boo ,ce frumusica este pisicuta cea mica ,este bine ca au reusit sa se inteleaga ,eu am 3 acasa ,niste nebuni toti

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤