📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

30 August 2013

Noutati

V-am mai povestit pana acum de cateva telefoane recent lansate de Allview.  Cum majoritatea dintre noi ne dorim sa tinem pasul cu tehnologia, m-am decis sa va prezint in continuare noutatile Allview. De data aceasta, vorbim de ceva deosebit:
Cei de la Allview sunt foarte activi si in data de 27 August au lasat deja la Brasov doua noi  device-uri compatibile cu Smart2View: smartphone-ul H2Qubo şi tableta VIVA H8.



Mai exact, despre ce e vorba:
Smart2View transformă orice televizor cu port HDMI într-unul inteligent


Smartphone-ul sau tableta se conectează la televizor cu ajutorul adaptorului, prin tehnologia WiFi display. Dispozitivul redă de pe device atât conţinutul audio cât şi cel video, iar datorită portabilităţii, tehnologia este foarte utilă atât pentru mediul business (device-ul se poate conecta la un proiector pentru a realiza prezentări) cât şi pentru viaţa de zi cu zi.

Daca sunteti cunoscatori, iata si cateva detalii specifice:
Smartphone-ul dual SIM H2 Qubo este dotat cu un puternic procesor Quad Core de 1,2 GHz şi un procesor grafic Power VR SGX 544, datorită cărora aplicaţiile şi jocurile rulează la viteză optimă. Camera foto OV 5647 de 5 MP cu Autofocus şi funcţie de înregistrare video HD realizează fotografii şi filmări de calitate. Camera poate captura imagini panoramice şi dispune de funcţiile Geotagging, Gesture Shot şi Touch Focus. Partea frontala a telefonului dispune de o a doua camera de 0,3 MP care facilitează convorbirile video.

H2 Qubo dispune de capacitatea de filmare şi redare video HD, iar sunetul oferit este de o claritate superioara fiind imbunatatit de amplificatorul audio Yamaha.

Trebuie sa recunoastem ca e foarte interesant si util. Inca un motiv de bucurie pentru utilizatorii de Smart Phone!
Pachetul H2 Qubo cu Smart2 View poate fi achiziţionat la preţul de 949 lei, iar pachetul Viva H8 cu Smart2View are un preţ de 1099 lei. Noile terminale pot fi achiziţionate şi fără tehnologia Smart2View, la preţul de 849 lei (H2Qubo), respectiv 999 lei (Viva H8). 
Daca doriti mai mutlte inforimatii va recomand sa  cititi si acest articol.

1 comment:

  1. chiar nu eram hotarata ce tel de ei sa imi cumpar si acum s-a spulberat misterul ,acesta din urma lansat m-a cucerit total

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤