📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

22 August 2013

Noutati

Cea mai interesanta lansare a acestei luni e cu siguranta smartphone-ul Allview A5 Duo, un telefon dual SIM destinat în special tinerilor. Acesta va înlocui modelul Allview P5 Mini.
Daca nu ati aflat inca despre asta, va invit sa cititi cateva detalii mai jos:



Cred ca suntem de acord cu faptul ca tinerii sunt cei care apreciaza cel mai mult inovatiile in materie de telefoane, pc-uri sau tablete. Si primii care se descurca cel mai bine cu ele, am putea adauga. 

Eu detin o tableta Allview de care sunt mai mult decat multumita (cumparata, btw, anul trecut de Black Friday), dar toti posesorii de telefoane Allview sunt de acord ca sunt cele mai ieftine de pe piata la acest nivel de tehnologie. 
In plus, Allview e cea mai importanta de firma romaneasca din domeniu, si pana acum, nu ne-a dezamagit cu nimic!
Sa vedem si cateva detalii pentru cunoscatori:


"Noul smartphone din gama Allview vine echipat cu un display generos de 4’’, ideal pentru a vizualiza fotografii şi videoclipuri, a citi şi edita documente şi a realiza apeluri video. Camera foto de 3,2MP, dotată cu flash, funcţie de fotografiere panoramică şi detectare facială, capturează imagini clare. Un alt plus pe care îl aduce noul smartphone este autonomia bateriei. Aceasta rezistă până la 8 ore în condiţii de funcţionare continuă, până la 10 ore în convorbire sau la 10 zile în stand-by." 
Allview A5 Duo rulează cel mai nou sistem de operare Android 4.2.2 Jelly Bean iar Smartphone-ul poate fi achiziţionat din magazinele partenere la preţul de 549 de lei. Pentru mai multe detalii legate de noul A5 Duo, consultaţi pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producătorului, www.allview.ro

Cee ce veti observa din start e ca noul smartphone e echipat pentru divertismet, asa ca va fi pe gusturile tuturor!
Ce parere aveti? Care dintre voi detineti deja un telefon marca Allview?

In alta ordine de idei, revenind la oile noastre, aici aveti ultima oferta Romwe, valabila doar 48 de ore:

No comments:

Post a Comment

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤