📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

04 June 2013

Garderoba de Vara

Cand vine vorba de cumparaturi, stiti deja ca prefer sa cumpar din magazinele online: e mai simplu, mai usor si pot sa "rascolesc " in voie tot magazinul, fara ca asta sa supere pe cineva.
Si in curand va voi prezenta achizitiile mele din ultima vreme. Dar pana atunci, sa va prezint un magazin online care o sa va fie pe plac si pentru vasta colectie de haine in pas cu tendintele, dar si pentru preturile atragatoare: DyFashion.ro.
Iata ce mi-a atras atentia:
  • Nu putem incepe sezonul estival fara sa ne algem cateva modele de haine de vara in motive florale, vesele si colorate.  E cu siguranta trendul verii 2013 si trebuie sa avem macar o rochita de acest gen. Iata si preferatele mele:
 

  •  Un alt trend pe care sigur l-ati observat e combinatia- pantaloni scurti in culori pastel asoratati cu topuri de dama interesante, vesele si racoroase. Care sunt recomandarile mele:
  •  Iar daca vorbim de pantaloni scurti, eu as alege nuante placute, asa numitele culori "candy" (ca de bomboane), pentru a da acel ceva special tinutei. In plus, orice top poate fi asortat la nuante pastel. Pantalonii mei preferati? Iata-i mai jos:
  • Seri tarzii la terase? Plimbari pe malul marii? Daca asta ai in plan pentru vara aceasta, iata ce  rochii de seara nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba (rochiile maxi sunt din nou in prim-plan):
  •  Si desigur, nu putem sa ignoram ocaziile speciale, cand vei avea nevoie de rochii de ocazie uimitoare, feminine si desigur, elegante:
  •   Si cum vara nu inseamna numai concedii si vacante, ci trebuie sa ne ducem si la munca, iata si cele mai interesante rochii office,elegante, totusi perfecte pentru vremea calda.


Daca preferati tinute mai lejere de vara, va puteti orienta spre rochii casual sau salopete si daca nu v-ati pregatit inca pentru zilele la mare sau la piscina, veti gasi si o colectie interesanta de costume de baie.
Ce parere v-ati facut pana acum?
Sunteti de acord cu tendintele pentru acest sezon in materie de haine de dama? Ce lipseste din garderoba voastra pentru a fi gata de vara?
Ps. Nu uitati sa stati cu ochii pe categoria de reduceri, daca va doriti o garderoba noua la un buget scazut si mai ales fiti atente la "Oferta Saptamanii".

4 comments:

  1. Un articol foarte reusit. Cei de la www.dyfashion.ro, au foarte multe modele de rochii dragute :X

    ReplyDelete
  2. ravnesc la intreaga colectie de rochii.

    ReplyDelete
  3. am intrat si eu pe site la ei.intr-adevar au haine frumoase la preturi bune! multumim pentru pont :*

    ReplyDelete
  4. Deci sunt cateva modele....<3<3<3

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤