📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

02 June 2013

Love Story

De cate ori o zarea simtea cum inima incepe sa-i bata mai tare.
Nu ii vorbise si nu indraznise macar sa o priveasca, de teama ca intregul univers s-ar putea schimba de la o clipa la alta.
Trecusera ani de cand cu o singura privire ii furase inima. Dar ea, vesela si nepasatoare, nu parea sa stie nimic.
Intr-o zi isi facuse curaj. Adunase un buchet de violete, o astepta la scoala si intinzandu-i buchetul firav ii spuse ceea ce inima lui simtea de prea mult timp.
Dar ea rase vesel si ii raspunse trufasa "doar daca imi vei aduce o stea de pe cer".

De atunci nu mai avea liniste. Noptile erau prea lungi, iar diminetile tarzi nu mai avea farmecul de alta data.
Seara coborase repede peste oras, iar ploaia isi lasase sarutul rece peste strazile acum mai mult pustii. Doar vanzatorul ambulant de bijuterii isi mai aranja cu grija marfa. Cand trecu prin dreptul sau, acesta il opri ferm si-i spuse:
-Fiule, recunosc aceste cearcane adanci si privirea ta trista. Am ceva ce te poate ajute, spune batranul intinzandu-i un colier de perle placat cu aur. Acest colier  poarta numele de Sirius, dupa cea mai stralucitoare stea de pe cer. Conform legendelor, aceasta e steaua care vegheaza destinul oamenilor.
Ia-o! Te va ajuta sa iti implinesti destinul tau.

Nu intelesese prea multe din ce-i spusese batranul  si, desi oboseala il stapanea, nu putu sa nu-si aminteasca vorbele fetei. Bucuros, incepu sa alerge spre casa ei. In sfarsit, avea o stea!
Ii intinse colierul plin de teama. Dar fata zambi si chipul i se lumina de bucurie.

De atunci trecusera vreo 50 de ani. Si nu se despartise niciodata de colierul de perle cu care el ii furase inima.
                                             ...
Pentru ca in spatele oricarei bijuterii e o poveste, va invit sa va alegeti bijuteria preferata din magazinul OnlineBijoux si sa va incantati cu ofertele incredibile la bijuterii placate cu aur
Care sunt povestile bijuteriilor voastre?

4 comments:

  1. O poveste minunata si o bijuterie superba! Pacat ca eu nu am nici poveste de bijuterie, nici bijuterie asa valoroasa! :(

    ReplyDelete
  2. Sunt minunate bijuteriile,mi-a placut foarte mult acest set http://www.onlinebijoux.ro/Bijuterii_argint/SETURI_ARGINT/Set_argint_compus_din_cercei_si_pandantiv_cu_Piatra_Lunii_este_o_piatra_sacra_aducatoare_de_noroc,4519O5140.html.As avea o poveste mare si frumoasa,deoarece nu mi-am putut permite o asa splendoare si as fii cea mai fericita si implinita ca femeie cu asa BIJUTERII frumos lucrate cu finete si gingasie.In fiecare bijuterie exista intradevar o poveste stralucitoare

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤