📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

19 June 2013

Cadouri: probleme si solutii

Alegerea unui cadou v-a dat vreodata mari batai de cap? Mie cu sigurata, da. Cum poti alege pentru o persoana draga acel cadou perfect care ii va aduce zambetul pe buze?

Pentru ca nu-i asa, cadoul ar trebui mereu sa fie un prilej de bucurie, o surpriza si de ce nu, si o amintire placuta!

Hai sa facem o clasificare a principalelor categorii de cadouri, ca apoi sa vedem cum putem transforma cateva idei simple intr-un moment deosebit pentru cineva drag din viata noastra:
  1. Primul si cel mai des intalnit tip de cadoul este cadoul functional/util. 
Cu totii ne-am pus la un moment dat intrebarea daca intr-adevar cunoastem gusturile persoanelor carora dorim sa le oferim un cadou. Sa luam un exemplu: sa presupunem ca stim exact rochita perfecta pe care si-o doreste surioara si stim si marimea potrivita. Hainele sunt de multe ori cadourile ideale pentru femei. Dar nu ar fi pacat daca de exemplu, si-ar fi dorit o alta culoare?
Asa ca de multe ori, ne indreptam cu mai mare incredere spre un cadou functional care, desi nu va aduce un mare zambet de bucurie sau surprindere, totusi el va fi util celui care il va primi.
Iata cum putem intoarce aceasta situatie, printr-un gest simplu, transformand-o intr-o surpriza si o amintire placuta:

  • Situatia 1: 
 Ai optat pentru un prajitor de paine pentru ziua sarbatoritei? Transforma petrecerea anomastica intr-un concurs "Roata Norocului", oferind diferite premii si provoaca sarbatorita sa castige marele premiu: un prajitor de paine.
  • Situatia 2:
Opteaza pentru un cadoul la fel de util, pe care sarbatorita/sarbatoritul si-l poate alege singur. Voucherele de cumparaturi sunt un mare ajutor in acest caz.
Cumpara o frumoasa caseta de bijuterii in care vei ascunde un voucher de cumparaturi din magazinul preferat (util + o surpriza).
 Acestea sunt doar cateva idei. Lasati-va imaginatia libera!
       
                2. Cadoul cu valoare sentimentala

Ai ales deja cadoul care stii ca e perfect? Nu te opri aici! Poti transforma acest cadou intr-o surpriza de neuitat! In plus, avantajul cadoului sentimental e ca poate fi oferit fara nici o ocazie anume si poate fi chiar si o scrisoare de dragoste, un trandafir sau o mica atenite.
Iata cum poti proceda: transforma acest moment intr-o "cautare de comori"! Ascunde biletele cu indicii catre cadou. Sau surprinde persoana draga invitand-o in oras, legata la ochi. Ofera-i cadoul intr-o locatie cu semnificatie speciala pentru ea.
 
                3. Prezentarea

Nu uitati, oricat de frumos ar fi un cadou, prezentarea conteaza!
Aveti grija sa fie frumos ambalat intr-o cutiuta si legat cu o fundita. Insotiti intotdeauna cadoul cu o felicitare sau un biletel scris din suflet.
O alta idee care mie imi place foarte mult e conceptul cutiutelor dupa modelul papusilor rusesti. E o idee geniala in special in cazul bijuteriilor, care vor fi descoperite in cea mai mica cutiuta. Un cadou deosebit poate fi, in acest caz si un breloc cu rama foto:
Daca sunteti de acord cu ideea unui cadou-surpriza, acel ceva in plus fata de ce s-ar fi asteptat sa primeasca, sau intr-o formula neastepata, atunci o sa va bucurati sa aflati de campania iLUX, cu ocazia aniversarii a 3 ani, prin care promoveaza conceptul de surpriza si ideea de cadouri speciale. iLUX va va ajuta sa gasiti cadoul perfect dar si modalitatea cea mai buna de a-l oferi, in functie de ocazia aniversarii. Toate comenzile beneficiaza de free exchange (poti schimba produsul daca nu iti place) si de ambalare gratuita cu hartie speciala si legate cu funda.

In plus, in luna iunie, orice comanda e insotita de un mic cadou- surpriza in pachet!

Ce cadou as oferi eu? Ideea am furat-o tot de la iLUX si am adaptat-o putin.

As alege un portfard Anuschka pe care l-as oferi mamei mele. Ii cunosc gusturile fine si stiu ca i-ar placea foarte mult. Desigur ca as adauga cateva cosmetice, dar si delicatul atomizator de parfum-inima, cu parfumul ei preferat.

Si am spus ca il voi oferi? Defapt, o sa i-l strecor in geanta atunci cand nu este atenta. Cu un mic biletel.
Voi ce cadouri oferiti sau v-ar placea sa primiti? Lasati-va imaginatia libera si spuneti-mi cea mai buna idee de cadou-surpriza!

3 comments:

  1. Super idei! Imi place campania iLUX!

    ReplyDelete
  2. Imi place ideea cu portfardul

    ReplyDelete
  3. Si imi imi plac produsele lor, sunt cu adevarat deosebite!

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤