📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

17 June 2013

Ultima descoperire

Articolul de azi nu face obiectul si subiectul postarilor mele obisnuite. Dar totul a pornit de la o intamplare aparent obisnuita, pe care totusi simt nevoia sa o impartasesc cu voi.
De la inceput va spun ca nu sunt genul de om obsedat de ultimele tehnologii. Defapt, opiniile mele or sa semene mai mult cu opiniile bunicii, care dadea dezaprobator din cap cand va vedea facand poze cu telefonul sau operand pe tableta.
Mai exact, singura mea pretentie de la un telefon e sa fie, fix telefon.
Dar iata si cand parerea mea s-a schimbat!
Zilele trecute am participat la un eveniment motocross (care a fost destul de interesant, chiar si pentru mine), unde evident, ca am plecat inarmata cu aparatul de fotografiat. Si in timp ce faceam poze de zor (din public), vecina mea, inarmata cu doar un telefon, reusea sa faca poze evident mai bune decat reuseam eu cu bietul si usor batranul  meu Canon. Si in acelasi timp si le trimitea direct pe mail.
Evident, cum am ajuns acasa am cautat modelul de telefon pe internet si iata ce am descoperit:

Telefonul se numeste P6 Sony, cel mai bine cotat telefon Allview, este un Smartphone Dual Sim, cu firlmare de 1080p, viteza de download 21,6 Mbps, display HD SuperAmoled. Iar daca asta nu va impresioneaza, va spun ca desi era un soare incredibil, acest lucru nu afecta display`ul sau calitatea pozelor, in general.

In plus, un lucru pe care nu-l stiam, foloseste functia de deblocare faciala prin clipire, pentru o securitate sporita. Cat de tare poate fi asta?
Revenind la calitatea pozelor, camera e de 8MP, model OV8830.  Multumita HDR, fotografiile sunt clare iar fetele personajelor nu sunt umbrite chiar si atunci cand exista lumina puternica in spatele lor.
Ok, dupa parerea mea, e practic un aparat de fotografit profesionist, n-o sa va vina sa credeti ce bine ies fotografiile, iar functia de zoom, e incredibila, pozele fiind la fel de clare, chiar si in aceasta situatie.
Celelalte functii, cum ar fi viteza de conectare la internet, or sa va impresioneze, in functie de nevoile pe care le aveti. Eu personal, foarte rar folosesc internet de pe telefon, pentru ca viteza de conectare a telefonului meu (Nokia C3) e foarte slaba. De cele mai multe ori renunt, pentru ca ma plictisesc sa astept.
Ce mi-a mai placut la acest telefon? Display`ul foarte mare. N-o sa ai probleme de navigare pe o pagina de internet, din cauza ca nu poti vedea bine scrisul, fiind prea mic. Asa ca functia lui de marire, o sa o folositi foarte rar.
La final, trebuie sa va spun, ca nu credeam ca un telefon o sa ma cucereasca prea curand. Totusi, telefonul Allview, e o adevarata descoperire!
Pun pariu ca as putea lejer sa scriu articolele si sa inserez poze fara nici o problema de pe telefon.
Voi ce parere aveti?

2 comments:

  1. Suna bine! Eu am un Samsung, dar deja m-ai facut curioasa!

    ReplyDelete
  2. Tatal meu are Allview si dupa o luna s-a spart dupa ce s-a asezat pe el . Si tata are 80 de kg . Eu am Samsung Note 2 si este perfect .

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤