πŸ“§ Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

27 June 2013

Vesti bune de la SheInside: castiga un voucher de 100$ lunar!

Dupa o oarecare absenta de pe blog, revin cu vesti bune. SheInside revine cu inca o oportunitate de testa si castiga haine absolut gratuit. De data aceasta, participarea e restrictionata doar clientilor SheInside si tututor celor care au castigat la un concurs anterior haine SheInside, iar acum pot face un review.

Daca nu ati avut oportunitatea de a castiga pana acum si de a testa hainele SheInside, cititi acest articol in care va explicam pas cu pas cum puteti face asta.
Pentru cei care vor sa castige in fiecare luna un voucher de 100$, iata ce trebuie sa faceti:

Scrie review`ul tau (parerea ta despre produsul pe care l-ai cumparat sau  l-ai primit de pe SheInside). Include si numele si link`ul produsului aici: http://www.sheinside.com/Use-Trial-Reports-a-415.html
Nu este necesar sa adaugati poze sau clipuri cu produsul respectiv. E vorba doar de cateva cuvinte despre calitatea, dar si daca esti sau nu multumit de serviciul de transport, daca produsul a ajuns in stare perfecta etc. E doar un simplu feedback!
Asta e tot! Apoi astepti si la sfarsitul fiecarei luni, verifici daca te afli printre castigatori. Destul de simplu, nu?

No comments:

Post a Comment

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ πŸ’— πŸ’™ πŸ’Ÿ πŸ’› ❤