📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

24 June 2013

V1 Viper

Daca sunteti pasionati de tehnologia de ultima generatie, cu siguranta nu ati ratat lansarea din Bucuresti, de pe 20 iunie a noului smartphone V1 Viper.
Ce aduce el in plus fata de celelalte smartphone`uri dual sim din categoria sa? Este cel mai subtire telefon Allview, cu o grosime de numai 7,9 mm.
Astfel Allview isi doreste sa creeze un telefon cat mai util, portabil si comod. Iata cum arata din profil:



Alte caracteristici care v-ar putea interesa:
  • este dotat cu procesor Quad Core 1,2 GHZ şi 1GB de memorie RAM, 
  • rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean,  
  • conectivitatea 3G asigură o viteză de download de 21,6 Mbps. 
  • are o greutate de 124, 9 grame, 
  • display-ul IPS OGS Gorilla Glass are o diagonală de 4,7”. 
  • cameră performantă OV8830 de 8MP cu funcţie de fotografiere continuă şi posibilitate de înregistrare Full HD.
  • Partea frontală a telefonului dispune de o a doua cameră de 2MP care facilitează convorbirile video sau realizarea de autoportrete. Pentru a obţine cel mai reuşit portret, se poate folosi funcţia Beauty Face. Accesul la cele două camere se poate face fără a debloca ecranul. Camera de 8MP  surprinde imagini panoramice atât pe orizontală cât şi pe verticală. 
  • Amplificatorul audio Yamaha şi sistemul DTS (Digital True Surround) garantează calitatea sunetului, iar căştile cu un design inovator (incluse) asigură o redare la cea mai înaltă fidelitate.

  • Pachetul de achiziţionare va conţine trei carcase ce oferă telefonului protecţie şi un plus de eleganţă. Carcasele vin în 3 culori: alb piano, negru mat şi albastru metal (pe care le vedeti in poza de mai sus);
  • Preţul de achiziţionare a telefonului la liber va fi de 1300 lei (TVA inclus).
Daca raspunde sau nu nevoilor voastre, ramane la alegerea voastra, dar e cu siguranta un smartphone puternic, la limita dintre tableta si telefon, avand o multitudine de functii utile si o viteza excelenta de conectare la internet. Un articol interesant despre lansarea V1 Viper gasiti aici.
Ca tot vorbim de tehnologie, trebuie sa imi cer scuze pentru frecventa redusa cu care scriu. Laptopul meu e inca in service si va mai dura putin pana sa revin in forta. Daca aveti sugestii sau recomandari despre care ar fi in opinia voastra cel mai bun laptop actual, va invit sa-mi spuneti si mie intr-un comentariu.
O seara frumoasa!

2 comments:

  1. V1 mi se pare un telefon mai delicat, elegant as putea spune. Are specificatii foarte bune, ruleaza bine jocurile si aplicatiile si dispune de un ecran luminos si un procesor Quad Core. Camera este de 8 mpx, deci poti sa surprinzi cu el cele mai frumoase momente.

    ReplyDelete
  2. Parerea mea este ca V1 Viper e cel mai bun telefon de la Allview. Are un design elegant, este slim si are un procesor puternic care rlueaza foarte bine jocurile si aplicatiile. Pozele ies impecabile datorita camerei de 8 mpx.

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤