📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

10 June 2013

Castigatoarea celei mai frumoase sugestii de pe SheInside

Va amintiti de acest concurs? Intre timp, am facut deja o comanda de pe SheInside, dar sugestiile voastre m-au ajutat enorm. Desigur, nu pot alege decat o castigatoare pentru gentuta promisa, dar m-am decis sa mai acord cateva premii de consolare catorva fete care mi-au sugerat fie articole asemanatoare celor pe care le-am ales, fie articole pe care mi le-as fi dorit, dar am renuntat pentru ca nu erau pe stoc sau marimea nu mi se potrivea.
Trebuie sa va spun de la inceput ca imi pare foarte rau ca multe dintre voi ati comentat ca "Anonim" si nu ati lasat nici o data de contact si desi, dintre aceste comentarii au fost sugestii care mi-au placut, n-am cum sa stiu cine sunteti. Asa ca, sa nu existe incurcaturi sau persoane care vor sustine ca sunt castigatoare ulterior, comentariile anonime a trebuit sa le elimin. Pe viitor, comentati cu un nume, e foarte usor! Sau macar lasati un nume de contact, o adresa , nume de facebook, orice care va poate identifica!
Si au mai fost persoane care mi-au lasat un link gresit. Si acestea, cu parere de rau, au fost elimitate!



Iata nominalizarile si comentariile care vor primi, daca doresc, un premiu de consolare:

  1. Cristina 
  2. Calin Andreea 
  3. Crasmaru Mirela 
 Iar castigatoare gentutei este...

Camelia5 cu aceasta sugestie:

 Din pacate rochita nu mai e pe stoc, dar cand o sa revina, cu siguranta o sa o comand!
 Multumesc tuturor fetelor care au participat si m-au ajutat sa-mi aleg produsul preferat. Iar pe castigatoare le astept cu datele complete pe adresa dumitru9catalina@yahoo.com in termen de 48 de ore.
Nu uitati sa participati la concursul la care puteti castiga un voucher de 100$ pe SheInside. Concursul se incheie pe data de 15 iunie.

5 comments:

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤