📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

03 April 2013

Trup si Suflet: Ayurveda Luxury Spa

Stiati ca Ayurveda este primul sistem medical din lume, avand o vechime de peste 6000 de ani?
In prezent, principiile sale sunt valorificate in ceea ce numim terapii alternative, iar ceea ce aduce nou si diferit, comparativ cu medicina si cosmetica moderna, este folosirea terapiilor herbo-minerale, in defavoarea clasicelor medicamente.

Aceste principii tamaduitoare au luat nastere in India, raspandindu-se ulterior in toata lumea.
De ce va recomand Ayurveda? Pentru ca, asa cum spunea candva Einstein, medicina moderna e prea tanara pentru a detine toate raspunsurile.
V-ar placea sa cunoasteti secretele de ingrijire ale femeilor indiene, a caror frumusete unica nu pare sa fie afectata de trecerea timpului? AYURVEDA LUXURY SPA, specializata in cosmetica profesionala  ayurveda, aduce acest concept revolutionar si in Romania.
Produsele cosmetice Lakshmi au luat nastere din acelasi concept Ayurveda, care considera ca frumusetea e o expresie a echilibrului dintre fizic si mental. Iar ingredientele cosmeticelor Lakshmi sunt naturale, special concepute pentru problemele si dezechilibrele celor trei tipologii feminine: Vata, Pitta si Kapha.

Vata este energia miscarii, principiul aerului. Frumusetea femeii Vata e aproape angelica. Iar tipologia tenului este uscat si fragil, fiind indicata folosirea exclusiva a produselor de frumusete naturale. 
Iata exemple de produse recomandate pentru femeia guvernata de principiul Vata:


ULEI MASAJ VATA  125ML

CREMA DE ZI CU IASOMIE  50 ml-special pentru pielea foarte deshidratata si uscata.
 PRANA-DHI – COMPLEX CONCENTRAT DE EXTRACTE VATA  6 x 2 ml
 
 TILA – SERUM PRETIOS CU SUSAN  30 ml

Pitta este principiul focului si al caldurii.  Femeile cu acest tip de frumusete sunt seducatoare prin excelenta, fascinante, amazoane. Pitta da un ten sensibil, cu probleme specifice: aparitia acneei, a iritatiilor, a petelor, etc. Iata produse recomandate:
 ULEI ESENTIAL PITTA SINERGY  30 ML
PADMA – CREMA REPARATOARE DE NOAPTE CU FLOARE DE LOTUS  50 ml
 JATAMANSI – SERUM CONCENTRAT DIN NARD (SPIKENARD)  30 ml
 DHARU – TONIC FACIAL CU LAVANDA  200 ml

Kapha e energia care formeaza structura corpului, reprezentand amestecul intre apa si pamant. Iar frumusetea nativa a femeilor Kapha era considerata de antici simbolul prin excelenta al feminitatii venusiene. Tipul de ten Kapha e mixt spre gras cu problemele specifice: pete,  puncte negre, coșuri, acneea, porii deschiși, etc. Acest tip de ten necesita o curatare profunda.
 ULEI ESENTIAL KAPHA SINERGY  30 ML
HARIDRA – CREMA DE NOAPTE ECHILIBRANTA CU CURCUMA  50 ml
 MADHU – CREMA DE ZI CU GHIMBIR  200 ml
 NIMBA – MASCA PURIFIANTA CU EXTRACT DE NEEM  50 ml
 SHATI – TONIC FACIAL CU SALVIE  200 ml

Apoi, masajul e foarte important, avand efecte terapeutice, energetice, tonifiante sau de relaxare, dupa caz. Iar  Ayurveda Luxury Spa va pune la dispozitie o serie de uleiuri esentiale si traditionale pentru nevoile individuale ale ficarei tipologii. Dintre cele mai importante, amintesc  Uleiul AJOWAN, indicat pentru persoanele care nu dispun de prea multa energie, Uleiul de Portocala, care indeparteaza depresia si senzatia de frica, sau uleiul de BUSUIOC INDIAN, care creste rezistenta si imunitatea, dar si mareste sentimentul de dragoste si devotament.
Va spun aceste lucruri, pentru ca toate aceste produsele naturale, nu au doar beneficii asupra fizicului, ci, in acelasi timp, aduc imbunatatiri si echilibru psihicului si spiritului. Incercati sa vi le imaginati ca fiind niste"medicamente" atat  pentru trup si pentru suflet.
La final, vreau sa va intreb ce parere aveti despre acest concept si daca ati folosit sau ati dori sa folositi produse profesionale Ayurveda?
Abia astept sa aflu opiniile voastre, iar in curand, va urma o surpriza pentru voi!