📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

06 April 2013

Magazinul YFO.ro: calitate si rafinament

Asa cum v-am obisnuit, va prezint recomandarea saptamanii in materie de shopping online: YFO.ro.
Daca sunteti innebunite dupa haine elegante, chic si la moda, atunci acesta e magazinul pentru voi! Fara branduri no-name, doar firme pe care le indragiti: Vero Moda, Only si Name It.
Si partea cea mai buna- preturi accesibile, modele actuale, in acord cu ultimele tendinte, din cele mai noi colectii ale celor trei branduri internationale!

Colectia Vero Moda va incanta cu cele patru linii de design destinate exclusiv femeilor: Vero Moda, Noisy May, Vero Moda Very si Vero Moda Intimates, fiecare reprezentand tendintele modei actuale, venind in intampinarea nevoilor femeilor si tinerelor fete independente si  moderne, care viseaza la un stil unic, practic si plin de personalitate.
Sub deviza "Only is about you- Only You"( Only este despre tine- si numai despre tine), colectiile Only, pe care le indragim de ani de zile, acum la preturi accesibile, se adreseaza femeilor cu o persoanlitate puternica si un stil unic, reusind sa integreze feminitatea si eleganta in contextul cotidian al vietii urbane:
Toate modelele Only sunt tineresti, moderne, in culori vibrante, perfecte atat pentru femeia moderna, eleganta, activa, dar si pentru adolescentele care vor sa fie in pas cu moda.

Pentru mamici si pitici, magazinul YFO.ro va da un motiv de bucurie: hainute dragalase si de calitate, marca Name It KIDS si MINI:
Iar preturile pentru hainutele copilasilor pornesc de la doar 16 lei, pentru varstele 0-12 ani.
Brandul se adreseaza atat parintilor care vor articole confortabile si de calitate pentru copiii lor, dar si pentru prichindeii cu personalitate, care isi doresc un stil unic, vesel si de ce nu, in pas cu moda.


Cel mai important atuu al magazinului online YFO.ro e garantia calitatii brandurilor promovate, dar si pastrarea unor preturi competitive prin oferte si reduceri constante, oferind fiecarei femei posibilitatea de a aborda un stil unic si modern, platind mai putin.

In incheiere, aveti prezentarea colectiei Vero Moda, de Primavara si noua imagine a brandului, Poppy Delevingne: