📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

17 April 2013

Cumparaturi online: Regal Gold

Daca va era dor de un articol despre magazine online deosebite, iata ca revin cu "Recomandarea Saptamanii" care sigur o sa fie pe placul vostru!
Cautam zilele acestea niste cosmetice italiene naturale, o firma pe care nu o gaseam deloc in Romania si imi parea tare rau, pentru ca erau foarte bune. Intr-un final am dat peste acest magazin, Regal Gold, unde am gasit gama completa de intretinere si frumusete OMIA.

Vi le recomand cu drag, sunt niste cosmetice foarte bune, bio, miros foarte frumos si le gasiti si la un pret foarte bun.
Eu am avut acest set:
Dar nu e singura descoperire interesanta de pe acest magazin online. Regal Gold comercializeaza o gama diversificata de pantofi, haine, bijuterii, genti, accesorii si produse pentru casa.

Bineinteles, primul lucru care mi-a atras atentia din toate acestea e categoria  incaltaminte dama, toate modelele fiind de piele si piele intoarsa, cu preturi pornind de la 100 Ron, cu un desing tineresc si placut:



Si nu putem sa vorbim despre pantofi, fara sa ne gandim si la genti. Tot aici am gasit o serie de posete piele, care s-ar asorta perfect cu modelele de pantofi pe care vi i-am aratat mai sus:

Iar preferatele mele? Sunt cele doua modele albastre, deosebite, din piele si piele intoarsa.
Cautam de foarte mult timp o geanta aceasta nuanta si pana acum nu am reusit sa gasesc deloc, asa ca inca un motiv de bucurie pentru mine, descoperind acest magazin online!

 Voua care va place mai mult dintre cele doua modele?

No comments:

Post a Comment

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤