📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

20 April 2013

Concurs: Testeaza noul Fond de Ten Toleriane Teint

Va spuneam in acest articol despre problemele tenului sensibil si de riscul la care este expus tenul de a dezvolta diverse probleme de sensibilitate, chiar daca nu aveti un ten uscat.
La Roche-Posay vine cu o solutie pentru sensibilitatea tenului lansand gama Toleriane Teint, cu doua fonduri de ten, unul destinat tenului uscat si unul destinat tenului mixt.
Studiile au aratat ca peste 60% dintre persoane au un ten sensibil. Asa ca, daca va fereati in trecut sa folositi machiaj, acum aveti un motiv de bucurie! Fondurile de ten Toleriane sunt non-iritante si ofera si o acoperire buna.
Farmaciile unde se comercializeaza noile fonduri de ten La Roche-Posay le gasiti aici.

Iar surpriza pentru voi, vine acum:
Daca va doriti sa fiti printre primele care testeaza noile fonduri de ten Toleriane Teint, La Roche-Posay ofera la 3 castigatoare cate un mini fond de ten Toleriane Teint La Roche-Posay.

Iata ce trebuie sa faceti:
  1. Completezi acest chestionar (Atentie, chestionarul trebuie completat in intregime);
  2. Imi lasati un comentariu in care imi spuneti care sunt problemele tenului vostru si de ce v-ati dori sa incercati acest fond de ten.
Important: NU va puteti inscrie pe mai multe bloguri la acest concurs (inscrierile se centralizeaza si vor fi considerate inscriere multipla, in felul acesta veti fi descalificate). Deci daca v-ati inscris deja la acest concurs pe alt blog, nu veti mai putea participa la mine.
Concursul se va incheia pe data de 28 Aprilie, iar pe 29-30 vor fi afisate cele 3 castigatoare.
Toate conditiile sunt obligatorii. Modalitatea alegerii castigatoarelor: jurizare  dintre cele mai frumoase si interesante comentarii.
Pentru a fi la curent cu desfasurarea concursului, va invit sa ma urmariti prin GFC (daca nu stii cum, citeste aici)
Bafta tuturor!