๐Ÿ“ง Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

09 April 2013

Despre albirea dintilor

Cand vine vorba de albirea dintilor, singura solutie viabila pana in prezent era o vizita la medicul dentist.
Nu stiu daca ati incercat tratamente de albit pentru acasa. Eu da, si fiecare dintre ele a fost inca o dezamagire, de cele mai multe ori si una care a costat destul de mult.
Inainte sa incerc tratamentul Crest Whitestrips, am fost fooooarte sceptica. Si in plus, ma asteptam si la un gust neplacut.
Spre surprinderea mea, benzile de albire a dintilor au fost extrem de eficiente, usor de folosit si placute.
Dar sa incep cu inceputul:

  1. O cutie contine 10 plicuri (149 ron cutia) cu cate doua benzi fiecare:  
  2. Ele se aplica foarte usor, conform instructiunilor. Se "lipesc" usor pe suprafata dintilor superiori si inferiori, fara sa dea vreo senzatie de disconfort. In plus au un gust usor dulceag, placut. Mentionez si acest aspect, pentru ca alte tratamente au arome neplacute, sau puternic mentolate.  
     
  3. Benzile sunt transparente, pot fi purtate 30 minute pe zi, recomandandu-se sa le folositi 5 zile consecutive pentru un rezultat evident. Din experienta mea, va spun ca afectul se vede de la prima utilizare. In plus, imediat ai o senzatie de curatare profunda, ca dupa un detrataj, usor, placut, fara durere. 
Compozitia benzilor de albire Crest Whitestrips este aceeasi cu cea folosita de medicii stomatologi, nu afecteaza smaltul si apartine companiei Procter & Gamble S.U.A.
 Pe langa aspectul financiar, pentru ca e mult mai avantajos acest tratament decat vizitele la cabinetul medicului, inovatia vine tocmai din faptul ca ai parte de un tratament profesional, in propria casa, fara nici un efort.  Ca sa nu mai vorbim de cazul in care ai un eveniment deosebit si pur si simplu  nu ai timp prea mult la dispozitie. Benzile de albire functioneaza la fel de bine si daca ai diverse lucrari si o recomand cu increde cafengiilor si fumatorilor. Rezultatele chiar sunt vizibile de la prima utilizare. Iar fiecare utilizare aduce o noua imbunatatire.
Vi-l recomand cu drag!
Ati incercat acest tratament pana acum?

No comments:

Post a Comment

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ ๐Ÿ’— ๐Ÿ’™ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’› ❤