📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

25 April 2013

Less is more. Bijuterii de efect

Cand vine vorba de tinute de efect, "less is more". Asa ca e foarte usor sa te transformi in regina serii, purtand doar celebra "little black dress" sau "little white dress".
Dar sunt convinsa ca deja stiati aceste lucruri si ca, cele doua rochii nu lispsesc din garderoba nimanui. Haideti sa vedem cum le putem accesoriza corect.

Argintul va merge minunat la o rochita alba. Si in special, va arata deosebit, daca opta pentru bijuterii argint in combinatie cu perle si pietre semipretioase. Pietrele semipretioase pot fi tonurile in care va alegeti machiajul, manichiura sau restul accesoriilor, cum ar fi geanta sau pantofii.

Daca optati pentru o rochita alba, pe umeri (cum e cea din imagine), atunci colierul de argint trebuie sa fie in V. Sa nu uitam ca si la capitolul bijuterii, simplitate e cheia.
silver

Rochia neagra, simpla sau din materiale opulente, dantele sau matase, va fi mereu o alegere eleganta. Iar nimic nu spune mai clar eleganta, decat  un set de bijuterii placate cu aur

Negrul va scoate in evidenta bijuteriile de aur, asa ca, la o rochita neagra simpla, bijuteriile indicate sunt cele de aur sau placate cu aur. Pentru un plus de rafinament, puteti opta pentru bijuteriile placate cu aur si perle.

Un exemplu super de colier placat cu aur si perle, e cel pe care l-am gasit pe OnlineBijoux.ro, de-o eleganta desavarsita, la pretul de numai 60,8 lei. E format din 5 lanturi de perle albe, hematite si bilute aurii, model rasucit si e  placat cu aur de 18 . Il vedeti mai bine in poza de mai jos (dar si in colaj):
 E sofisticat, modern, de efect, potrivit pentru tinutele elegante. V-am spus deja ca pe OnlineBijoux am gasit o multime de modele la super preturi si de fiecare data cand intru pe site, mai descopar cate un model de care ma indragostesc imediat. Cel mai mult apreciez la aceste modele varietatea lor, combinatiile inedite de pietre si materiale, detaliul cu care sunt realizate, dar si preturile practicate. Cu 100 lei iti umpli lejer cutiuta de bijuterii!
Acest colier planuesc sa devina cadoul "de la mine pentru mine" de Iepuras.
Voi cu ce va innoiti?

No comments:

Post a Comment

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤