📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

08 December 2012

Idei de cadouri pentru femei

Daca sunteti in cautarea unor cadouri deosebite pentru mame sau prietene, sau pur si simplu doriti sa profitati de aceasta perioada pentru a va rasfata cu cateva cumparaturi, iata sugestiile mele:

 Pe Dasha.ro gasiti o selectie vasta de posete elegante, genti ieftine , ca de exemplu, Geanta Love 
acum la numai pretul de 79 lei. In plus, cei care se aboneaza prin email primesc un discount de 10%.

Pe LaFemme gasiti ceva reduceri in aceasta perioada. Recomandarea mea: alegeti aceasta rochie
Rochie model coada randunica 303 redusa de la 179,99 la 70 Ron!

De pe Silver Zone puteti alege cateva bijuterii deosebite-cadouri de Craciun.,seturile cadou fiind mereu potrivite pentru o femeie cocheta.


 De pe Carespot va recomand sa profitati de promotiile la ojele OPI, pornind de la pretul de 35Ron. Alegerea mea: Tasmanian Devil Made Me Do It NL A44


 Profita si de reducerile de pe TinaR, unde veti remarca cizme de la 50 Ron, esarfe elegante la doar 19 lei, alegerea mea Esarfa 5022 Albastru:
 De la  Zippler va recomand Haina pipita in nuante de gri Zara si Palton Zara la preturile de:  109,90 si respectiv 119,90:

La Meli Melo mi-a placut ceasul : Ceas "Time for pink" la 59,90 lei!
 Chiar daca esti o idee mai neobisnuita de cadou (poate un cadou pentru tine sau pentru prietena cea mai buna) ar fi de la Dream Hair, Extensii clip on darkbrowncheratina. In orice caz e greu sa nu rezisti ofertei de 150 Ron pentru extensii din par natural!




Cred ca pana acum ati remarcat aparitia acestei noi jucarii pe piata. Poate ca ar fi o idee buna de un cadou: Peria Tangle Teezer Pink Fizz

Daca iti plac cometicele naturale, ar trebui sa arunci un ochi si pe Bio-cosmetics! Recomandarea mea:  PROMO benecos Balsam de buze BIO la incredibul pret de 9 lei (redus de la 30)!!!

 Oferte foarte bune la haine de iarna, inclusiv la paltoane pe Orinocco. Alegerea mea: Palton Fashion Angel Abbie White,de la 179 la 139 lei !

Nu puteam sa uit de ReFashion, de unde va recomand Pulover tricotat Refashion, la 29 lei sau Bolero tricotat Jane Norman , tot la 29 lei

De pe Lenjerie.ro puteti alege Oferte Speciale - Lenjerie si Rochite. Produsele incep de la 50 ron!
Si ca tot am ajuns la lenjerii, nu putem sa uitam SevenSins si Lenjeria intima de lux..Putin rasfat nu strica! In plus aveti reduceri de la 10%-15% .

Pe Papucei.ro, am gasit o reducere la  Ghete As Good As It Gets, la 310 lei. Asa cum stiti , toate produsele sunt realizate manual.

Precum ati observat, sugestiile mele includ cumparaturi online. Asa ca daca va decideti, nu uitati sa plasati o comanda in timp util. Asta nu inseamna ca nu veti gasi lucruri dragute si in magazinele  ne-virtuale! Spor la cumparaturi!

4 comments:

  1. Imi plac ideile si imi plac si modelele..acum e timpul cumparaturilor mai ales la atatea reduceri :X

    ReplyDelete
  2. Cred ca o perie sau o esarfa ar fi cel mai dragut...sa nu ne intimizam prea mult :P decat doar pentru surori, mame si prietene ffff.apropiate :D si pentru mine, evident :D

    ReplyDelete
  3. Ma bucur ca v-au placut, o sa revin cu articole si pentru barbati si pentru copii!

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤