📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

19 December 2012

Cum trec zodiile peste o despartire

Berbec
Nativii din zodia berbecului se sting tot la fel de repede precum se aprind: depasesc foarte repede o deziluzie sentimentala intrucat sunt prea orgoliosi sa se lase doborati de regrete si pentru ca freamata de nerabdare sa-si cunoasca viitorul partener. Cu toate ca intensitatea emotiilor este foarte mare dupa ce spun "adio" unei foste iubirii, berbecii se intorc imediat in cercurile sociale pentru a cunoaste persoane noi si interesante.

Taur

Cei nascuti in zodia taurului renunta cu dificultate la o relatie de dragoste , indiferent cat de nesatisfacatoare ar fi. Petrec ore in sir gandindu-se la ce nu a functionat normal si lupta pana la ultima caramida sa indrepte lucrurile. Sufera o perioada indelungata dupa o despartire si refuza sa-si deschida sufletul primului venit. Odata ce reusesc sa scape de umbrele trecutului, isi revin in totalitate.

Gemeni

Gemenii sunt campionii ingroparii trecutului in timp record, de aceea isi vindeca ranile sunand un pretentent si invitandu-l la o cafea. Nu ofera prea multe explicatii despre cele petrecute si ignora micile regrete care ii rasar, pe alocuri, in inima. Daca are norocul sa cunoasca in scurt timp un partener interesant, nativul din zodia gemenilor va uita pana si numele fostei sale iubiri.

Rac

Racii sufera cumplit atunci cand se despart de persoana iubita si renunta foarte greu la lupta. Reactioneaza foarte dramatic, cu critici, reprosuri dure si cuvinte jignitoare. Apeleaza la gesturi extreme prin care sa-si faca partenerul sa se simta vinovat de drama pe care i-a provocat-o. Nativii acestei zodii nu trec niciodata cu adevarat peste o despartire.

Leu

Orgoliosii lei renunta imediat la o relatie atunci cand nemultumirile lor nu sunt luate in seama. Sufera mocnit si ascuns in urma esecului sentimental, insa nu isi asuma niciodata vreo vina si se considera indreptatiti sa traiasca alaturi de cineva care sa ii pretuiasca asa cum merita.

Fecioara

Nativii din zodia fecioarei accepta cu luciditate ca a sosit momentul sa puna punct, nu cauta vinovati si nu sunt ranchiunosi. Iarta cu repeziciune greselile fostului partener si se retrag cu demnitate si orgoliu din viata fostei iubiri. Activitatile preferate in sanul familiei si impreuna cu prietenii ii ajuta pe cei nascuti in zodia fecioarei sa-si recapete echilibrul emotional.

Balanta

Nativii din balanta oscileaza intre doua stari diametral opuse atunci cand se confrunta cu un esec sentimental : fie pastreaza o aparenta calma, fie "explodeaza" in reprosuri si manifestari agresive fata de partener. Depasec cu succes o despartire reintregandu-se in cercurile sociale de odinioara si nu se razgandesc niciodata atunci cand decid sa porneasca pe un nou drum.

Scorpion

Despartirile de un scorpion sunt scurte, dar cu focuri de artificii: reprezentantii acestui semn zodiacal erup ca un vulcan, nu raspund pentru gesturile lor, se rastesc, santajeaza sentimental si au grija ca ei sa aiba ultimul cuvant. Nu accepta niciun fel de explicatie din partea celuilalt si nu lasa loc de amicitie dupa incheierea relatiei.

Sagetator

Sagetatorii au tendinta sa-si interiorizeze frustrarile, motiv pentru care o despartire va fi cu siguranta definitiva din pricina veninului adunat de-a lungul timpului. Prefera o iesire din scena in tacere, dar nu se dau inapoi nici de la o cearta serioasa. Prietenii le alina orice durere.

Capricorn

Capricornul se retrage discret, elegant, fara jigniri si reprosuri. Isi gaseste alinarea in stilul de viata ordonat si linistit al celibatului si sufera in tacere. Libertatea si compania prietenilor dragi sunt remediile de suflet ale capricornilor.

Varsator

Varsatorii au un comportament greu de anticipat: la inceput sunt tacuti, apoi revin cu cateva replici taioase si trantesc usa in urma lor. Meritul lor este ca nu insista prea mult si se retrag in intimitatea proprie, fara sa se razbune in vreun fel.

Pesti

Pestii se despart cu dificultate, simtind dezmagirea la voltaj maxim. Cu toate ca in fata celorlalti adopta un aer usor dezinteresat si chiar jignitor la adresa jumatatii lor, sunt predispusi adoptarii viciilor in schimbul redobandirii unui echilibru emotional. Sursa: Acasa.ro

“… e aşa de important să laşi anumite lucruri să treacă. Să le dai drumul. Să te desprinzi de ele. Oamenii trebuie să înţeleagă că nimeni nu trişează, uneori câştigăm, alteori pierdem. Nu aştepta să ţi se dea ceva înapoi, nu aştepta să ţi se recunoască efortul, să ţi se descopere geniul, să ţi se înţeleagă iubirea. Încheie nişte etape. Nu din orgoliu, din neputinţă sau mândrie, ci pur şi simplu pentru că acel lucru nu se mai potriveşte cu viaţa ta. Închide uşa, schimbă discul, fă curat în casă, şterge praful. Încetează să mai fii cine erai şi transformă-te în cine eşti!”
Paulo Coelho ‘Zahir “

2 comments:

  1. Eu sunt pesti :D deci e cam adevarat...sufar mult, ma interiorizez.. nu-i bine :D

    ReplyDelete
  2. eu sunt fecioara, este foarte adevarat trec destul de repede peste

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤