📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

26 October 2016

5 Parfumuri Ieftine care Miros ”a Toamnă”

Ro Only
Legat de anotimpuri și parfumuri eu am câtva obsesii. Sunt anumite parfumuri pe care nu pot nici măcar să le suport în alt sezon decât în cel în care am decis eu că merg.

Pentru toamnă, am câteva parfumuri care, din punctul meu de vedere miros ”a toamnă”, sau cel puțin merg perfect pentru acest sezon.

Partea cea mai bună e că majoritatea sunt și foarte ieftine, așa că mi-a venit idea de a le include în această listă.


1. Passion Dance Avon

La modul absolut, acesta mi se pare parfumul ideal pentru toamnă. Miroase a frunze uscate, a ploaie și flori de sezon. Nu știu dacă și altcineva are aceeași obsesie ca mine, dar vouă nu vi se pare acest parfum că miroase exact cum mi-aș imagina că miroase Toamna?
Îl puteți găsi foarte ieftin, chiar și la 25 lei, dacă prindeți o ofertă.



2. Enigma Oriflame

Enigma de la Oriflame seamănă destul de mult cu Passion Dance, cu câteva note diferite. Acesta e puțin mai scump, îl veți găsi la aproximativ 30-40 lei.

Și acest parfum, în opinia mea miroase ”a toamnă”.

3. C-THRU

C-THRU Black Beauty, cunoscut și ca C-thru cel mov, are note de ambra, vanilie, orhidee. La primul puf pare un parfum vesel, chiar citric, dar după 10 minute îți dezvăluie note nostalgice, calde și plăcute. Mi se pare perfect pentru toamnă și costă în jur de 30-35 lei.


4. So Elixir Bios Sensuele

So Elixir e unul dintre cele mai populare parfumuri Yves Rocher. Mai multe am scris aici. Mi se pare un parfum misterios și deci perfect pentru acest sezon. Parfumurile Yves Rocher sunt în mod normal în jur de 100 lei, însă le puteți găsi la diverse oferte, cum ar fi cea pe care am prins-o eu, comandând acest parfum la 1 leu. 


5. Infinite Love Jerusalem

Variantă a parfumului The One D&G, are calitatea de a fi la fel bună, dar la un preț mult mai bun.
100 ml- 84 lei
50   ml- 59 lei
8     ml- 15 lei
Ca să fiu cinstită, acest parfum l-aș purta în orice anotimp, sunt total îndrăgostită de el, însă are câteva note misterioase și nostalgice, așa că e perfect pentru Toamnă. 



Voi ați mai include ceva în listă? Ce parfumuri pentru un buget mic recomandați?








Please follow me :



Vote my Looks:

13 comments:

  1. Eu prefer in aceasta perioada parfumurile vanilate. Am apa de vanilie cu vanilie de Bourbon de la Yves Rocher, pe care am luat-o la oferta 100 ml/40 lei si o replica de parfum Hypnotic Poison de la Dior pe care am cumparat-o din Brasov, unde exista un magazin cu replici la parfumuri celebre numit Eyfel, care costa doar 20 lei/100 de ml.

    ReplyDelete
  2. Eu am avut Enigma, nu mai stiu exact in ce perioada a anului!
    Eu nu prea schimb parfumul. Daca primesc unul cadou, imi dau 3-4 pufuri, apoi il ofer unei prietene. Ea are o colectie impresionanta de sticlute -majoritatea cadou! :D

    ReplyDelete
  3. aleg CtRU din lista ta, imi plac toate parfumurile lor!

    ReplyDelete
  4. Eu nu folosesc parfum deloc, dar imi place Cthru verde cum miroase.

    ReplyDelete
  5. Chtru nu am mai folosit de ani buni. Acum am vreo 5 parfumuri de la Zves Rocher. Cel mai mult ma impac cu Moment de Bonheur.

    ReplyDelete
  6. Nu le pun pe categorii de tip toamna /vara...insa iarna le prefer pe cele cu miros de scortisoarea si citrice!

    ReplyDelete
  7. Pasionat Dance nu imi place. Mi-am luat prin facultate acest parfum si i L-am donat mamei. Parfumul de la Yves Rocher il am si eu di ăla este printre preferatele mele

    ReplyDelete
  8. C-thru imi place,dar si Yves Rocher

    ReplyDelete
  9. Passion Dance l-am avut si eu acum mai mult timp. Mi-a placut, dar nu tinea mult si de asta nu il mai cumpar.

    ReplyDelete
  10. Ador cum miroase Passion Dance, are un miros dulce...iar C-THRU il ador..apropo floare ca cea din imagine am si eu, oxalis e foarte frumoasa.

    ReplyDelete
  11. Passion Dance era un parfum cu care m-am dat in liceu! Mirosea super!

    ReplyDelete
  12. In afara de C-THRU pe celelalte nu le-am avut asa ca nu ma pot da cu parerea in lipsa, dar C-thru mi-a placut la maxim.

    ReplyDelete
  13. passion dance nu mi-a placut nicicum! parfumurile de la oriflame nu le-am incercat inca. mie imi place mult so elixir purple de la YR. mor dupa el!

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤