📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

27 September 2013

Week in Photos

Aproape s-a incheiat saptamana aceasta si am o multime de noutati!
In primul rand, v-am povestit ca am avut un drum la posta vamala si cateva cumparaturi de la inceputul lunii au ajuns la mine.
Acesti ochelari au fost un cadou pentru cineva si am apucat sa le fac poze. Dar sunt foarte draguti si de calitate si am vrut sa va arat macar doar poza:

This week is almost over and here are my last orders online!
These sunglasses were intended as I gift, so I didn`t get to take some photos. But I must tell you, that they were really great.



Din nou o rochita foarte frumoasa, pe care am luat-o la ultimul val de reduceri, la numai 19$, nu i-am facut poze, dar sigur o sa o vedeti intr-o tinuta.

I`ve ordered this dress from the last sales! It looks better than in this photo and you`ll se me wearing it soon!
Ideea e ca arata mult mai bine in realitate, decat pare in poze si nu e chiar asa scurta cum va ganditi.
Daca ati observat, pana acum v-am aratat comenzile mele pe Romwe, unde gasiti si alte lucruri interesante decat haine si produse cosmetice. Unul dintre lucrurile care mi s-au parut interesante si utile e acest mp3 player care e foarte micut si perfect sa-l purtati cand faceti sport:

On Romwe you can find more than clothes and cosmetics. Here is one of the gaggets you can buy at a very good priece:

As you can see, it`s really small and perfect for jogging.
Nu stiu daca se observa din poze, dar in partea din spate, are ca un clestisor care se prinde de haine. Se poate alimenta si direct de la calculator si laptop, singurul defect, as spune eu, e ca nu contine si card. Eu am avut un card disponibil si nu a fost probleme. Oricum, pretul mi se pare ultra bun, daca va amintiti ca si transportul e gratuit.
Alte cumparaturi, sunt mai varatice. Adevarul e ca plasesem comenzile cam prin august si din pacate au ajuns cam tarziu. Doua bluze pe de Dresslink mi-au placut in mod special, iar preferata mea e cea de danteluta:

Some of my other orders from online stores:
O alta rochita de vara, foarte draguta, am comandat-o de pe Clothing Gates:
O comanda mai inspirata a fost aceasta bluzita, care e perfecta pentru acest sezon:
Am primit si un mic cadou frumos foc si foarte util pentru ca mie imi place sa beau in fiecare seara o cana mare de ceai. Acum am si o cana mare, foarte mare:

Are you a tea drinker? I just love this cup of tea. It`s really big an cute!

Tot saptamana aceasta, am primit si peria Tangle Teezer. Arata asa frumos si... imi place! Nu va dau mai multe detalii, pentru ca urmeaza un articol separat si nu vreau sa fac spoilere! :D

This week I got to test the Tangle Teezer and I really liked it. Don`t want to tell you more jet, because a new post is comming!
Saptamana aceasta am avut doua manichiuri preferate.Una dintre ele o vedeti aici:

Some of the nail polishes I `ve used this week:
Aici am folosit o oja essence, pe care cred ca v-am mai aratat-o. Cealalata manichiura a fost cu negru (nu am mai folosit demult o oja neagra). Daca ati remarcat, in pozele din aceasta tinuta aveam manichiura si imi pare rau ca nu am facut mai multe poze:

If you haven`t seen my last outfit, you can read& see more here:
Intreaga tinuta, daca nu ati vazut-o deja, o gasiti aici. Iar oja e  marca Eveline, mi-a placut ca si intensitate, dar mi s-a parut ca a tinut foarte putin (adica mai putin de 24 de ore). Face parte din gama Colour Show si a costat 6-7 lei. Eu nu cred ca o sa mai cumpar aceasta gama.
Tot saptamana aceasta, am preferat foarte multe cerceluii Bellast, in forma de stelute.

Here are my favourite pair of earings, from Bellast:
Din categoria "culinare", cel mai mult am preferat salatele. Am observat ca au aparut pe piata iar ridichile si salata verde si am zis sa profit:

My favourite meals this week:
Chiar daca, asa cum stiti, eu as putea sa mananc orez in fiecare zi pana la sfarsitul lumii, saptamana aceasta, am zis sa sa gatesc mai mult paste. Iar carbonara, sunt clar preferatele mele:
Cu ocazia aceasta vreau sa va spun si reteta dupa care le pregatesc eu, care e foarte simpla si rapida.
Puteti folosi orice fel de paste, de orice forma, nu doar spaghete. Ingredientele principale sunt:

  1. paste (de care preferati);
  2. putin lapte (in functie de cate portii vreti sa faceti, dar nu mai mult de 100 ml)
  3. putina faina;
  4. condimente;
  5. sunculita/prosciuto/kaiser (sau orice fel de mezeluri)
  6. restul sunt optionale (mai puteti adauga retetei :ceapa verde, masline, ciuperci etc);
Ce trebuie sa faceti:
Fierbeti pastele in multa apa. Daca preferati le puteti face al dente (adica nu le fierbeti pana incep sa se farame, ci le lasati-le un pic mai dure).  In acelasi timp, taiati sunculita (sau ce ati ales sa folositi ca si mezel) si celelalte ingrediente, daca ati ales sa mai adaugati ceva. Reteta initiala, contine defapt doar kaiser si e suficient pentru aceasta reteta. Mie totusi imi place sa mai adaug ciuperci sau masline si chiar cateva fire de ceapa verde. 
Dupa ce ati taiat marunt toate aceste ingrediente, le caliti putin, separat, apoi adaugati laptele, pe care eu il pun la ochi, cat sa acopere toate ingredientele din tigaie. Acum adaugati si condimentele. Nu are o asa mare importante ce condiemnte folositi. Daca adaugati un fel de Knorr, aveti grija sa nu puneti prea mult, pentru ca, daca ati folosit kaiser, amestecul va fi deja putin sarat. Cel mai bine ar fi sa adaugati piper, oregano, etc.
Apoi adaugati cam o mana de faina, atat cat amestecul sa inceapa sa se ingroase. Amestecati energic si intre timp, scoateti pastele si le scurgeti bine. Adaugati-le peste tigaie, amestecand la foc mic, pana sosul devin o pasta omogena. Pentru aspect, puteti adauga si putin patrunjel. 
Timpul de preparere e de maxim 10-15 minute.

Si pentru ca tot am inceput acest articol cu ultimele cumparaturi de pe Romwe, haideti sa va arat si ce astept in urmatoarele colete:

Next, you can see some of the latest orders from Romwe. I really like Romwe items and I allways feel compelled to buy more and more, because they really have good offers all the time. :)))
Rochita aceasta, dar pe crem, pe care acum nu o mai gasesc. 
Sacoul l-am ales tot la o oferta si am vazut ca si acum e la pret redus. 
Tot un sacou, dar de data aceasta exceptional de frumos, din dantela alba, pe care il gasiti la 29,99$, e genul de model pe care il cautam de foarte mult timp. 
Si, asa cum va spuneam, eu ma pregatesc deja de iarna:
Tot la reducere gasiti si aceasta haina si ce reducere: de peste 50%! 
Ca idee, reducerile constante de pe Romwe, pe mine m-au atras si m-au facut client fidel. Pana acum, am facut o multime de comenzi si am fost mereu multimita. In special de cele ale brandului Romwe, care sunt de o calitate foarte inalta.


6 comments:

  1. Loved that black dress..
    Keep in touch,
    www.beingbeautifulandpretty.com
    http://instagram.com/beingbeautifulpooja

    ReplyDelete
  2. Cât de frumos este paltonaşul pe care ţi l-ai ales, abia aştept să-l vedem într-un OOTD.
    Îmi plac foarte mult postările de acest gen, cu foarte multe informaţii, dar şi cu părticele din momentele dragi ţie. Îţi mulţumim! Weekend minunat îţi doresc, Cătălina! :-)

    ReplyDelete
  3. Am uitat să-ţi spun de sacouri, sunt absolut superbe! Şi ochelarii, dar şi rochiţele îmi plac foarte mult! :-)

    ReplyDelete
  4. pe sacoul dantelat si pe paltonas am pus si eu ochii ,un weekend placut iti doresc !

    ReplyDelete
  5. chiar sunt curioasa cum este peria, am auzit atatea pareri pozitive... foarte dragute hainutele :D

    ReplyDelete
  6. O gramada de minunatii, imi place prima rochita si bluzita de dantela, dar si bluzita cu blanita.Cred ca ai sa fii multumita de peria de par, iar cana de ceai este minunata cu aceea forma de inimioara.Si eu pap paste carbonara, dar nu am rabdare sa fac sosul, asa ca il cumpar gata preparat.Big like pentru hainuta din ultima poza.

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤