📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

23 September 2013

Noutati Allview: 2 Speed Quad

Ce faceti fetelor? Eu, asa cum v-am obisnuit, va tin la curent cu ultimele noutati Allview. Nu de alta, dar cei de la Allview chiar au printre cele mai ieftine produse de pe piata din domeniu, la un nivel ridicat al calitatii. 

Iar pe 19 septembrie, Allview a lansat o noua tableta, care promite sa fie cea mai performanta din categoria sa.
Allview 2 Speed Quad a fost creată special pentru cei care îşi doresc un device puternic şi performant, fiind cea mai accesibilă tabletă compatibilă cu Smart2View. Ea oferă viteză de procesare sporită, o experienţă fluentă de browsing şi multi-tasking şi autonomie ridicată a bateriei, de până la 7 ore în condiţii de funcţionare continuă.”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.
Iata si detaliile tehnice pentru cunoscatori: 
Esenţa tabletei 2 Speed Quad o reprezintă procesorul Quad Core Cortex A7 de 1 GHz, sistemul de operare Android 4.2.2. Jelly Bean,  cele 2 camere foto-video si bateria cu o autonomie de pana la 7 ore în condiţii de funcţionare continuă si pana la 18 zile in stand-by. Performanţele tabletei 2 Speed Quad au fost dovedite de rezultatele testului AnTuTu Benchmark, unde device-ul a obţinut peste 20.000 de puncte.

Noutatea tabletei este  este funcţia Dual Display.  Adica, conectând device-ul prin adaptorul Smart2 View la un televizor cu port HDMI, pot fi vizualizate, cu ajutorul player-ului 4 K preinstalat, două continuţuri diferite: un film pe televizor si o altă aplicaţie  pe ecranul tabletei. Tableta 2 Speed Quad are preinstalată aplicaţia Allclick,  cu ajutorul căreia utilizatorii îşi pot seta shortcut-uri către aplicaţiile preferate, având astfel un acces mai rapid. Prin activarea unui icon care se află permanent pe ecran, în partea de jos a acestuia apare o bandă cu 18 aplicaţii, ce poate fi personalizată în funcţie de preferinţe.

Allview 2 Speed Quad va fi disponibilă în două variante de culori (alb şi negru) şi poate fi achiziţionată din magazinele partenere la preţul de 649 lei. Tableta poate fi achiziţionată şi împreună cu adaptorul wireless display Smart2View, la preţul de 749 lei. 

Ce parere aveti? 



3 comments:

  1. Şi eu sunt în căutarea unei tablete :-)

    ReplyDelete
  2. la cate noutati au lansat iin ultima vreme sunt cam in dificultate , nu stiu ce sa aleg intre telefon si tableta , cred ca o sa optez pentru tel pana la urma.

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤