📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

11 September 2013

Pentru participantii la concursuri


Buna fetelor!
M-am gandit sa fac o mica postare despre concursuri, mai ales ca in curand blogul sarbatoreste 2 ani! Si deci, vor urma surprize pentru voi!
In primul rand, va amintesc de acest articol, in care va explicam cum va inscrieti corect la concursuri. In al doilea rand, as vrea sa va rog atunci cand va inscrieti la un concurs, prin comentariu, sa nu alegeti varianta de a comenta ca si anonim.


Daca observati in formularul de comentarii,  unde scrie Comment as:  puteti alege optiunea Name/Url, trecand la nume  ceva cat mai specific si la URL, daca nu aveti un cont pe celelalte platforme, cum ar fi google sau blogger, sa lasati link`ul contului de facebook.
Evitati sa lasati la nume ceva simplu, gen "Alina","Ana"etc, pentru ca, in cazul in care sunteti alese ca si castigatoare, chiar nu stiu cine sunteti si de unde sa va iau. Stiu ca poate nu doriti sa va lasati numele complete, dar de exemplu, "Alina- Raza de Soare" e mai bine decat pur si simplu "Alina".

O alta varianta ar fi sa lasati in comentariu, chiar daca nu va cer, o adresa de email pe care sa va pot contacta in cazul in care sunteti castigatoare sau link`ul profilului de facebook.

Daca va feriti sa lasati adresa de email in comentariu, puteti sa va abonati blogului si sa-mi lasati partial adresa de email in comentariu. De genul  alina_raza_de_*****@yahoo.com. E suficient ca sa va caut eu in lista abonatilor blogului si ulterior sa va pot contacta.

Orice varianta ati alege, evitati sa lasati comentarii ca si Anonimi la concursuri!
Nu ma astept sa intrati zilnic pe blog, de aceea, eu va voi contacta in cazul in care sunteti castigatori, atata timp cat imi lasati o modalitate de a va contacta.

In rest, nu va feriti sa participati la concursurile mele! Imi face placere sa vad un numar cat mai mare de participanti, in special de la persoanele care ma urmaresc constant. Blogul a crescut o data cu voi, datorita voua, asa ca, in ciuda problemelor si rautatilor care mai apar ocazional cand organizez concursuri, mie inca imi face placere sa va rasplatesc de cate ori am ocazia, pentru sprijinul vostru de-a lungul timpului.

In mod special, vreau sa multumesc persoanelor care sunt si au fost mereu active pe blog, pe care le vedeti afisate in stanga blogului, si drept multumire, voi incerca sa gasesc cat mai multe metode de a le rasplati fidelitatea si implicarea.

Imi cer scuze daca nu raspund atat de des si atat de prompt comentariilor de pe blog, dar le citesc de fiecare data si in limita timpului, o sa incerc sa raspund tuturor!

Asa cum va spuneam, luna noiembrie e luna aniversara a blogului si vor urma multe concursuri pentru voi, iar intre timp, nu uitati de concursurile in desfasurare pe blog:

Castiga o bluza de vara- deschis pana la 200 de participanti
Castiga 2 creme de la Institutul Karine- deschis pana la 200 participanti
Castiga un colier libelula- deschis pana la sfarsitul lunii
Giveaway de toamna- pana pe 1.10.2013

8 comments:

  1. Multumim frumos! O seara minunata! :)

    ReplyDelete
  2. Si noi iti multumim la randul nostru, pentru toate concursurile, articolele si comentariile, care ne dovedesc faptul ca te gandesti la cititoarele tale!Pup!

    ReplyDelete
  3. Multumiri pentru informatii.De regula postez cu Google,dar nu exclud nici posibilitatea ca vreodata sa fi postat cu anonim...

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤