📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

20 February 2012

Check this out!

Recunosc, sunt un client dificil. Niciodata nu mi-au inspirat incredere magazinele online. De ce? Foarte simplu: cat de usor e sa-mi aleg ceva ce imi doresc ghidandu-ma dupa o simpla lista de produse? Plus de asta, transparenta unor magazine online lasa de dorit!
Totusi zilele trecute am descoperit un magazin cu haine online, care pur si simplu mi s-a parut deosebit:

  • in primul rand optiunile de filtrare sunt destul de extinse. Sa presupunem ca sunteti in cautarea unei camasi. Nu stiti exact cam ce va doriti, deocamdata v-ati limita la un "window shopping virtual". Selectati pur si simplu categoria Femei- camasi-alegeti eventual culoarea, apoi marimea si in final, daca e necesar si un brand preferat. Destul de simplu, nu? Asa ca, veti vedea exact produsele care va  intereseaza si care vi se si potrivesc, fara sa pierdeti timp cautand prin sute de produse.
  • Puteti selecta si metoda prin care doriti sa primiti comanda: fie curier rapid, fie posta ;
  • De asemenea, aveti mai multe variante de a comanda: daca nu vreti sa pierdeti timp ca sa va creati un cont pe site, puteti sa evitati acest pas, inserand ulterior datele dumneavoastra. Puteti comanda si telefonic, direct in sectiunea contact, sau pe o adresa de messenger, unde va va fi preluata rapid comanda. Plus de asta, telefonic, sau pe adresa de messenger puteti sa obtineti informatii in plus despre comanda pe care urmeaza sa o depuneti. Util, nu-i asa? E cu totul altceva cand poti efectiv sa ceri informatii directe despre produsul pe care urmeaza sa-l cumperi, decat sa trebuiasca sa te multumesti cu o simpla descriere si o poza, corect?
  • Pe langa haine si accesorii barbati/femei/copii, am gasit si o pagina cu parfumuri exact pe gustul meu, la preturi destul de bune! Check it out! Iata si alegerea mea:
 Ce parere aveti? Ati avut vreo experienta cu acest site? Am uitat sa va spun- numele site-ului e cat se poate de amuzant si sugestiv: Tzoale.ro!

3 comments:

  1. Eu cumpar des online, dar in general din magazine internationale - nu am avut probleme pana acum.



    Nu uita sa participi la
    giveaway-ul Paradise  organizat de mine

    unde poti castiga cel mai nou parfum de lux lansat de Oriflame.



     

    ReplyDelete
  2.  Multumesc! M-am inscris deja

    ReplyDelete
  3. nu am cumparat de pe acest site..si evit sa cumpar online haine..din simplul motiv ca nu pot proba

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤