📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

08 February 2012

Cleopatra Eyes

Privirea Cleopatrei a ramas in legenda si a stranit imaginatia tuturor artistilor. Vestea buna? Anul acesta, in materie de machiaj, stilul Cleopatra va putea reveni, ne spun make-up artisti!!!
Cum  realizezi un machiaj de acest gen, daca nu esti make-up artist? Simplu. Alege o nuanta neon, electrica sau foarte intensa pe care o ai in paleta ta. Sugestii: auriu, bronz, verde, albastru, rosu, etc. Aplic-o simplu, sau combin-o cum iti place, pentru un plus de efect. Incearca sa pastrezi o culoare neutra pentru pometi si fond de ten, pentru ca  punctul cel mai important al acestui machiaj sunt ochii. Iata cateva sugestii de nuante:



Daca ati ales deja nuanta sau nuantele, urmeaza partea cea mai importanta: eyelinerul. Folositi negru. Incepeti sa conturati ochii in mod obisnuit. Dupa ce ati terminat, alungiti catre colturile ochilor, ca in desenul de mai jos: usor pe coltul interior, si mai intens pe coltul exterior, unde puteti termina fie cu o singura linie, fie cu doua. Daca doriti un look discret, nu insistati, ci lasati un contur subtire si nici nu alungiti prea mult linia spre exterior.
Aplicati rimelul. Daca e necesar, evidentiati si sprancenele. Daca aveti sprancene destul de bine conturate natural, nu insistati, pentru a nu incarca prea mult machiajul. Folositi pe buze o nuanta  bronze, recomandare aici:
Puteti finisa machiajul cu o pudra bronzanta, daca aveti un ten prea deschis. Atat! Credeti ca ar putea  fi un look  de fiecare zi?