📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

04 September 2013

Week in Photos& Some Goodies

Ce ati mai facut in ultima vreme? Cum mai e vremea la voi? Inca ploioasa sau ceva mai insorit?
Eu am descoperit frumusetile astea mici si infometate, de care am incercat sa am grija. Cred ca intre timp le-a adoptat cineva:

Dintre ultimele bunatati, vreau sa va arat cremele de la Institulul Karite, de zi si de noapte, aceleasi pe care le puteti castiga la acest concurs. Dar grabati-va pentru ca au mai ramas cateva zile!

Despre ele pot sa va spun ca sunt foarte incantata. Ambele sunt ultra-hidratante, cea de zi mai fluida, intra imediat in piele si nu ingrasa deloc tenul. Cea de noapte insa, e foarte hidratanta si are consistenta unui unt. Mie imi place foarte mult si o folosesc pe zonele uscate ale fetei, unde hidrateaza foarte bine.

Un alt produs pe care l-am tot folosit in ultima vreme, desi nu v-am povestit despre el, este gelul de curatare de la Himalaya, pe care il pot recomanda oricarui tip de ten. Imi place pentru ca nu trebuie sa clatesti excesiv, cum se intampla cu multe astfel de geluri. Daca nu ma insel, a costat peste 20 Ron, dar eu zic ca merita!

V-am aratat in pozele trecute ca am modificat o rochita mai veche, pe care am si purtat-o la o nunta, saptamana trecuta. Acum ca ma uit la poze, poate ca e totusi cam decoltata :(


Si ca tot mi-am amintit de nunta, vreau sa va arat un produs care pe mine ma ajuta mult cand ma coafez acasa, dar coafura trebuie sa reziste o noapte intreaga.
Nu toata lumea are aceasta problema, dar pentru mine, fixativul nu face toata treaba. Asa ca eu folosesc un mic truc! Dupa spalare, pe parul umed aplic putin gel de par de la Kallos (neaparat acest gel, cel galben) si apoi ma usuc cu feonul. La final, aplic desigur fixativul, dar in felul acesta rezista mult mai mult.
Cred ca pe acest gel de par am dat in jur 5-6 Ron. Si are o cantitate foarte mare. Probabil ca si voi nu ati mai folosit gel de par de prin adolescenta, cand incercam sa ne aranjam bretonul. Nici eu nu mai foloseam gel de par de ani si ani de zile, totusi am aflat de acest truc de la o prietena si va spun ca functioneaza!

Daca vorbim de bunatati, sa nu uit de frumusetea aceasta de sapun de pe www.sapunzain.ro, pe care am castigat-o la un concurs recent. E atat de frumos incat cu siguranta nu il voi folosi!
Pe site am vazut ca un astfel de sapun costa intre 12 si 15 Ron. Mie mi se pare potrivit pe post de marturii sau cadou. Cu greu te abti sa nu-l mananci! :)))

Am gasit inghetata aceasta in Carrefour si mi s-a parut ca arata genial, sunt 4 pahare la un pachet, dar din pacate nu mi se pare exceptional de gustoasa:

Desertul meu preferat ramane :
Defapt, eu nu mai beau sucuri acidulate de foarte mult timp, insa din cand in cand, mai fac o exceptie si optez pentru o cutie de Fanta Madness. Btw, saptamana aceasta m-am chinuit sa fac o rulada de pui cu ciuperci si am ramas dezamagita. Mi se pare ca se face foarte greu si ia si foarte mult timp. Nu am facut poze, pentru ca rezultatul nu mi s-a parut deloc exceptional.

Apropo, va intrebam pe blog ce sa aleg dintre aceste doua rochite:
Intr-un final am ales-o pe cea crem, pentru ca mi se pare un pic mai eleganta. Multumesc tuturor pentru sugestii. Aceste rochite le gasiti pe Romwe si daca tot vorbim de Romwe, in ultimele colete, am primit aceste doua lucruri:

Acesta e primul meu BB Cream asiatic si sunt foarte bucuroasa de comanda. Va pot spune ca nu a fost chiar ieftin, (in jur de 39 $) si in plus, e pentru albirea tenului. Ceea ce e cat se poate de adevarat! In plus, are o putere de acoperire foarte mare, dar fara efectul de masca. Cumva, albeste tenul, fara ca asta sa para nenatural. Ceea ce nu mi-a placut e ca are si un fel de glow, adica e iluminator, dar eu speram la ceva mat. Depinde de gusturi, dar eu zic ca e un produs de calitate, nu-mi pare rau ca l-am cumparat, e mai bun decat multe fonduri de ten.

 Parca v-am spus ca imi comandasem si o curea-gen corset. Nu i-am facut poze, dar va arat poza de prezentare de pe site:

La spate se prinde cu capse, e elastica si arata foarte interesant. E putin mai crem in realitate decat in poza. Mai mult ca sigur o sa o vedeti in outfit`uri viitoare.
Tot saptamana aceasta am dat drumul la 3 concursuri frumoase:
Inscrie-te: Concurs 1/ Concurs 2/ Concurs 3


Concursurile mai vechi, dar inca active sunt aici:







Inscrie-te aici: Concurs 1/ Concurs 2/ Concurs 3/ Concurs 4

Va astept sa-mi spuneti cum a fost saptamana voastra! Pupici!

11 comments:

  1. pisicutele sunt adorabile ,eu am 3 acasa :) ,sa stii ca si eu folosesc produse de la kallos si sunt extrem de bune cu toate ca au un pret extrem de mic ;cureaua -corset este pur si simplu adorabila ,sa pui o poza si cu ea

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alexandra si eu tot 3 pisici acasa, dar mai am grija sa hranesc cateva pisicute de prin jurul blocului meu. Si cred ca eram client fidel Kallos prin facultate, cand era standul acela in Auchen. Dar intre timp, mai descoperar cate un produs-doua de care nu stiam. Cureau o sa apara in curand intr-o tinuta, mai mult ca sigur !Multumesc pentru vizita!:*

      Delete
  2. am uit sa iti spun ca am primit si eu un sapunel din acela gen briosa ,iti vine sa le mananci nu alta :)

    ReplyDelete
  3. Ai avut o săptămână plină, dar şi împlinită cu evenimente plăcute! :-)

    ReplyDelete
  4. Mie imi place cum ti-a iesit rochita modificata, dar important este sa te simti tu bine in ea.Si mie imi place muuuult Fanta Madness, iar sapunelul cadou arata senzational.Imi place si cureaua-corset, cred ca arata tare elegant.

    ReplyDelete
  5. Oh really cute cats.
    Really lovely pics!
    Now i´m following you in GFC and Bloglovin´I hope you join to my Giveaway!

    www.sakuranko.com
    I want invite you to Join to my Firmoo Giveaway for win 1 pair of Glasses or Sunglasses. You choose the model!

    ReplyDelete
  6. Foarte frumoase pozele.Iti recomand sa iei din LIDL inghetata Nobilissima. Este 8 lei 1 litru. Eu o prefer pe cea cu nuci.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am notat! Nu stiu de ce, dar ajung foarte rar in LIDL. Dar pentru o inghetata buna, merita sa fac un drum special. Txs!:*

      Delete
  7. i love your blog,wow awesome Definitely following!!,here is my loved blog,i think

    maybe you are love too:

    Fashion Jewelry Store
    Silver Jewelry
    Crystal Jewelry
    Pearl Jewelry
    black tahitian pearl

    Keep in touch,best wish for you.

    ReplyDelete
  8. uuu ce pisicute dragute... am si eu de la kallos un balsam de par si e tare bun... iar sapunul pare asa gustos ;))

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤