๐Ÿ“ง Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

02 March 2013

Seductia...fara cuvinte

"Nu te supara, ai cumva un ceas?"

In prezent gasiti sute de sfaturi legate de seductie. In general, sfaturile sunt de la barbati, catre barbati. Cu replici de agatat, atitudini potrivite si scenarii bine puse la punct, prin care ar trebui ca femeia iubita sa le cada in brate.
E chiar asa? Credeti ca exista o "replica minune"?
Less is more. Less talk. More attitude.
Stiati ca unei femei ii ia 5 secunde sa se indragosteasca... sau nu. Asa ca, prima impresie, de cele mai multe ori e si ultima.
RRR

Poate parea o atitudine superficiala, dar stii cu adevarat ce transmite stilul tau?
Esti un barbat romantic, misterios, responsabil, interesant? Atunci opteaza pentru rafinament si eleganta: ceasurile Karl Breitner.
Eleganta la barbati e un subiect prea putin discutat. Sa nu uitam ca printul din povesti, aparea in fara printesei, in armura, nu  in itari si opinci :)
Pentru ca detaliile conteaza, ca barbat, ar trebui sa optezi pentru bijuterii discrete, masculine, iar cea mai potrivita alegere e un ceas de mana de calitate. Pentru ca da, noi obsevam si nu, nu iubim prea mult bling-bling`urile.
Asa ca, o tinuta eleganta si ingrijita, o atitudine relaxata si putin simt al umorului, sunt ingredientele perfecte. Iar daca asta nu merge...

ian

"Nu te supara, ai cumva un ceas?"
:)