๐Ÿ“ง Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

20 March 2013

Review: Gel de Dus Capra Nera

Despre cosmeticele si produsele de ingrijire Capra Nera puteti gasi detalii direct pe site-ul oficial. CAPRA NERA face parte din grupul DEESSE AG cu sediul in Elvetia si reprezinta una dintre cele mai importante companii de vanzari directe din Romania.

gel
In acest articol totusi, vreau sa va prezint in primul rand un produs din noua gama Mineral Beauty System:
Gelurile de dus au 500 ml si vin in 4 variante atragatoare:
  • lapte si miere
  • ocean
  • rodie
  • mango
Sunt disponibile la pretul de 53 lei.

Eu am primit spre testare pe cel cu Lapte si Miere, care a fost o surpriza foarte placuta pentru mine, pentru ca intr-adevar ador cosmeticele cu miere de albine.

-Ce mi-a placut de la inceput a fost aroma de miere. Dar aroma e atat de reala, incat l-ai putea confunda foarte usor cu borcanul cu miere. Singurele cosmetice pe care le-am incercat si au o aroma atat de intensa de miere sunt cele de la Perlier (care btw, sunt mult mai scumpe).
-Consistenta e foarte asemanatoare mierii de albine. Daca sunteti obisnuite cu gelurile de dus foarte fluide, atunci o sa va bucurati sa il incercati pe cel de la Capra Nera, care e foarte consistent si spumeaza foarte bine, fiind necesara doar o cantitate foarte mica. Nu ca aceasta ar putea sa fie vreo problema, pentru ca..
-Are 500 de ml. Suficient pentru toata familia.
-Ador dozatorul cu pompita. Multe cosmetice, oricat de ingenioase ar fi ambalajele lor, uita de partea practica a lucrurilor si ne fac sa ne chinuim cand le aplicam. In plus, de multe ori, capacelele dozelor de gel de dus se rupeau foarte usor. Tocmai de aceea ador acest ambalaj si pompita cu care e dotat.
Ingredientele sunt urmatoarele:
minerale de la Marea Moarta, extract de musetel, extract de morcov, extract de papaya, Aloe Vera gel, ulei de migdale dulci, ulei de Jojoba, ulei de masline, ulei din sรขmburi de struguri rosii, ulei de cocos, provitamina B5, vitaminele E si C.
Precum vedeti, toate naturale si benefice tenului. Pe langa hidratare veti observa si un efect de tonifiere a pielii.  

 Tin sa multumesc si Valeriei Tudor pentru amabilitatea, atentia la detalii si pentru mesajul frumos (si asortat cu gelul de dus) care a insotit gelul de dus.
...........................................................................................
Daca v-a placut acest articol, nu ezitati sa imi lasati un comentariu, like sau share, iar daca aveti  intrebari puteลฃi folosi de asemenea casuลฃa de comentarii sau adresa de email dumitru9catalina@yahoo.com 
Nu uitati sa va abonaลฃi la Newsletter (gasiลฃi cรฃsuลฃa de abonare รฎn coloana din dreapta)
Ma puteti urmari si pe:
Facebook –http://www.facebook.com/KaiyoAino
Twitter – https://twitter.com/Kaiyoaino
Pinterest – http://pinterest.com/kaiyoaino/
Nu uitati ca puteti folosi codul de reducere "KaiyoAino", pe Pinky Paradise 
pentru a primi cutiuta pentru lentile gratuita la orice comanda + premii surpriza



No comments:

Post a Comment

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ ๐Ÿ’— ๐Ÿ’™ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’› ❤