­čôž Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

26 March 2013

Noutati Capra Nera: gama Aqua Treatment

Va spuneam in acest articol despre CAPRA NERA care face parte din grupul DEESSE AG cu sediul in Elvetia si care reprezinta una dintre cele mai importante companii de vanzari directe din Romania. Despre oportunitatea de afacere CAPRA NERA gasiti mai multe detalii aici.
Nu stiu daca ati avut inca ocazia sa incercati gelul de dus despre care v-am vorbit, dar cu siguranta veti avea ocazia sa testati noua gama Aqua Treatment care  contine patru produse esentiale pentru ingrijirea fetei.
Ce cuprinde noua gama Aqua Treatment:

  • Gel de curatare, 200 ml


  • Ap─â Tonic─â Reechilibrant─â 200 ml
 

  • Masc─â-gel 50 ml


  • Crem─â de zi 50 ml
 
Iata ce trebuie sa stiti despre noua gama Aqua Treatment:
"Aqua Treatment asigur─â pielii un efect de hidratare care dureaz─â ├«ntreaga zi, datorit─â complexului unic denumit Cell Active Hydro. Acidul malic ac┼úioneaz─â ├«mpreun─â cu substan┼úele extrase din m─âr, pentru a optimiza ┼či fluidiza balan┼úa hidric─â. Pielea devine mai neted─â, mai ferm─â ┼či re┼úine umiditatea mai eficient! Studiile ├«ntreprinse ├«n Elve┼úia au atestat performan┼úa acestor produse prin rezultatele ob╚Ťinute: efect hidratant de durat─â (cel pu┼úin 12 ore); mai pu┼úin─â piele flasc─â (aspectul pielii vizibil ├«mbun─ât─â┼úit); fermitatea ┼úesutului pielii (stabilitate mecanic─â ├«mbun─ât─â┼úit─â). Cercet─âtorii mai arat─â ┼či c─â, dup─â folosirea produselor Aqua Treatment, nivelul hidrat─ârii este cu 23% mai ridicat."

Eu personal astept cu nerabdare sa incerc noua gama. Imi amintesc ca foloseam candva un fel de ser de fermitate pentru fata. Chiar daca efectul dura destul de putin, apreciam utilitatea acestui produs, in special dupa o noapte nedormita. Iar gama propusa de CAPRA NERA promite un efect muuuult mai indelungat si un plus de hidratare.
Si va spuneam mai devreme ca veti putea testa si voi aceste noi produse pentru ca, echipa CAPRA NERA organiezeaza o serie de evenimente in urmatoarele orase:

Baia Mare, Cluj Napoca, Constan╚Ťa, Tulcea, R├ómnicu V├ólcea, Pite╚Öti, Bra╚Öov, Ploie╚Öti, Bucure╚Öti, Timi╚Öoara, Alba Iulia, Sighi╚Öoara, T├órgu Mure╚Ö, Sibiu, Bistri╚Ťa.
Iata si programul evenimentelor de lansare a noii game Aqua Treatment:
  Confirm─ârile se fac telefonic la num─ârul 021.351.06.30/31 sau prin e-mail la adresa office@capranera.ro.
Daca aveti intrebari legate de eveniment, nu ezitati sa ma intrebati sau puteti trimite un email la adresa office@capranera.ro.