📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

21 September 2012

Totul despre seriale: Pretty Little Liars

Povestea are in prim-plan 4 prietene: Aria Montgomery, Spencer Hastings, Emily Fields si Hanna Marin.
Aria e o fata dulce si vesela, dar in secret e marcata de aventura tatalui ei cu o eleva, ajungand la randul ei sa aiba o relatie cu un profesor.
Emily e o fata foarte frumoasa dar timida, cu rezultate excelente sportive,  macinata de un secret pe care doar Alison il stia: defapt simtea mai mult decat prietenie pentru Ali.

Spencer e fata responsabila, prima mereu la scoala, fiica cea mica a unei familii foarte bogate, dar care nu ii este prea aproape. Dar si ea are un secret: s-a sarutat cu logodnicul sorei sale. Dupa moartea lui Alison, ea e cea care preia conducerea grupului, tinand un front unit in fata amenintarilor personajului misterios A.
Hanna, avand in trecut probleme de greutate, este cea care a stat in umbra lui Alison,( care a ajutat-o sa treaca peste complexe dar si peste problemele familiare, la divortul parintilor). Dupa disparitia lui Ali, Hanna ii va luat locul, devenind noua "it girl". Ce ascunde Hanna? In primul rand frica de a deveni din nou fata grasuta si invizibila, fara prieteni. 
Cu un an in urma, dupa disparitia prietenei lor (lidera grupui, de altfel), Alison DiLaurentis, fetele s-au indepartat. Dar vestea mortii prietenei lor le aduce din nou impreuna. Si mai ales apararitia unui persoanj misterios A, care ameninta sa le scoata la iveala toata secretele.

Asa incepe o adevarata investigatie a fetelor pentru a descoperi criminalul lui Alison, presupus a fi A.
Actiunea e foarte complicata, semanand din ce in ce mai mult a conspiratie, fetele ajungand in mijlocul multor probleme.
A. pare sa se joace de-a soarecele si pisica cu cele 4 fete, le cunoaste toate secretele pe care ameninta sa le dezvaluie. Totusi, ocazional, A. pare sa le ajute pe fete, asa ca situatia devine din ce in ce mai confuza. Este A. criminalul lui Ali? Sau incearca sa le ajute sa-l descopere pe adevaratul criminal?
 Insa, in timpul investigatiilor, ele ajung sa cunoasca o latura a prietenei lor, Ali pe care nu o banuiau. Desi prietene atat de bune, Ali avea foarte multe secrete.
 Per total, moto`ul lui Alison DiLaurentis ramane lait-motivul filmului : "secretele ne tin unite".

In prezent, serialul a ajuns la sezonul 3, iar urmatorul episod e programat sa apara pe data de 24 Octombrie.

4 comments:

  1. Asa e! Am uitat de Hanna!:p Rectific imediat

    ReplyDelete
  2. Imi place mult serialul, are mister, drama, iubire si comedie uneori. Iar melodia m-a innebunit, mi-a ramas intiparita si o cant mai tot timpul:)) :">

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤