📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

08 December 2011

Cum se comportă zodiile de Sărbători


Cum se comportă zodiile de Sărbători


Petreci pentru prima oară Crăciunul şi Revelionul alături de impulsivul Berbec, romantica Balanţă sau poate calculatul Capricorn? Noi îţi spunem cum se comportă zodiile...

.. de Sărbători, dar şi care este tradiţia preferată a fiecăreia, în afară de împodobirea bradului de Crăciun sau ciocnirea paharului de şampanie de Revelion.

Berbec


De Sărbători Berbecului nici nu-i trece prin cap să se odihnească şi să îşi încarce bateriile pentru noul an. El vrea să ştie că a bifat o mulţime de activităţi de sezon: de la mersul la patinoar până la vizitarea rudelor. Totuşi, nu-i prea place să facă pe gazda. El este genul de nativ care îşi stabileşte planurile de Revelion cu 24 de ore înainte.

Tradiţie preferată de sărbători: să hoinărească prin oraş pentru a gusta atmosfera de sărbătoare.

Taur


Taurul profită de zilele  libere pentru a lua acel pui de somn de după-amiază, după o masă copioasă, pregătită de el, bineînţeles. Acest nativ adoră savoarea mâncărurilor tradiţionale, iar de Crăciun îi va invita pe cei dragi la masă. De Revelion preferă petrecerile într-o ambianţă liniştită, cu decoruri şi muzică de calitate.

Tradiţie preferată de sărbători: să gătească mâncărurile tradiţionale de sărbători.


Gemeni



De Sărbători nativul Gemeni are telefonul lipit de ureche sau, în cel mai bun caz, tastează cu frenezie şi dă din cap în timp ce tu vorbeşti cu el. Pentru Gemeni Sărbătorile sunt ocazia perfectă de a face urări originale şi de a socializa, în general. Îşi updatează statusul pe Facebook, iar mai apoi iese în oraş cu prietenii.

Tradiţie preferată de sărbători:
să facă urări de Sărbători.


Rac


Ce poate fi mai încântător pentru un Rac decât sezonul cadourilor? Cea mai darnică zodie din zodiac se bucură cu ocazia Sărbătorilor doar atunci când îi bucură şi pe cei din jurul ei. Cadourile, preparatele gustoase şi ieşirile în oraş cu cei dragi sunt pe lista oricărui Rac, pentru care Crăciunul şi Revelionul trebuie petrecute în familie.

Tradiţie preferată de sărbători: să ascundă cadouri sub brad pentru cei mici.

Leu


Leului îi plac jocurile de Sărbători, aşa că se abonează primul la tombola de cadouri de la serviciu. De Sărbători adoră petrecerile cu tematică, aşa că în ajunul Revelionului îl vei surprinde decorând casa şi aşteptând invitaţii, asta dacă nu cumva a făcut deja rezervări la o cabană cochetă la munte. În plus, adoră să impresioneze cu look-ul impecabil şi glumele piperate în grupuri mari de oameni.

Tradiţie preferată de sărbători: petrecerile de Crăciun şi Revelion la care vrea să fie o prezenţă memorabilă.

Fecioară



Pentru orice Fecioară Sărbătorile încep cu mult timp înainte de ajunul Crăciunului. Această zodie adoră pregătirile pentru sezonul de sărbătoare, de la achiziţionarea produselor de curăţat, până la redecorarea dormitorului şi cumpărarea decoraţiunilor de brad. Fecioara depune multe eforturi înainte de Sărbători, dar ajunul Crăciunului o prinde întodeauna într-o dispoziţie de zile mari şi gata de sărbătoare.Tradiţie preferată de sărbători:să vadă filmele cu tematică de sărbători, savurând o ciocolată caldă.



Balanţă


Balanţa adoră să facă cadouri simbolice şi creative, astfel încât să-i transmită un mesaj grăitor persoanei care primeşte cadoul. De Sărbători tradiţiile pe care le împărtăşeşte cu persoana iubită contează cel mai mult pentru acest nativ. Aşa că, merge împreună cu partenerul în vizită la părinţii sau la prieteni, dar nu ignoră nici activităţile în doi, cum ar fi împodobirea bradului sau cinele romantice.

Tradiţie preferată de sărbători: sărutul sub vâsc cu persoana iubită.

Scorpion


Scorpionul vrea să onoreze toate invitaţiile primite de sărbători, dar nu va lâncezi la discuţii interminabile. De Crăciun şi Revelion are nevoie şi de câteva momente de  intimitate. Trecerea dintre ani este foarte importantă pentru Scorpion, care poartă un monolog interior când ciocneşte paharul de şampanie şi îşi pregăteşte terenul pentru noul an cu aspiraţii înalte. Nu în ultimul rând, atunci când iubeşte, preferă ca noaptea de Crăciun sau de Revelion să îl prindă în pat cu jumătatea lui.

Tradiţie preferată de sărbători: surprize erotice cu tematică de sărbători (iată ghidul cadourilor erotice de sărbători!).

Săgetător



Săgetătorul înţelege prin Sărbători concediu, oferte de turism şi mulţi prieteni puşi pe distracţie. Puţin probabil ca dimineaţa de Crăciun să-l prindă căutând cadouri sub brad, dacă nu cumva bradul se află într-o cabană de munte. Pentru Săgetător sărbătorile de iarnă sunt un prilej bun de a evada din cotidian. El găseşte magică noaptea de Revelion, în care atâtea milioane de oameni petrec şi se bucură în acelaşi timp.Tradiţie preferată de sărbători: excursiile la munte şi practicarea sporturilor de sezon.


Capricorn


Capricornul bifează cu mult entuziasm tradiţiile de Crăciun şi Revelion. De Sărbători acest nativ adoră să ureze vânzătorilor din magazine sau vecinilor "Sărbători Fericite!" Nu va lăsa totuşi telefonul şi laptopul deoparte, căci munca îl ţine în priză chiar şi în această perioadă. Capricornul intră totuşi în spiritul sărbătorilor şi vine cu multe cadouri în vizită la rudele pe care nu le-a mai văzut de anul trecut.

Tradiţie preferată de sărbători: să găsească oferte avantajoase pentru cadouri.

Vărsător


Comportamentul Vărsătorului de Sărbători este imprevizibil, pentru că el nu respectă decât tradiţiile care, după el, au o semnificaţie importantă. În rest, îşi pune imaginaţia la contribuţie. Un obicei caracteristic lui îl reprezintă acţiunile caritabile. Acesta este sezonul în care Vărsătorul încearcă să fie mai bun. Nu în ultimul rând, sunt mari şanse să nu-l desparţi de o carte bună, pe care, ce-i drept, o citeşte pe fotoliu, lângă brad.

Tradiţie preferată de sărbători: să creeze propriile tradiţii, poate o excursie într-o ţară exotică.

Peşti



De Crăciun Peştii adoră să îşi decoreze casa într-un stil creativ, care este mai apoi admirat de toţi cei care vin în vizită. Acest nativ este o gazdă de excepţie. Deşi găteşte mâncăruri tradiţionale, are mereu un ingredient secret, care dă o savoară inedită preparatelor. De Sărbători Peştii caută să mulţumească pe toată lumea şi este aproape imposibil să-i instigi la o discuţie în contradictoriu. Peştii se înconjoară doar cu persoane binedispuse, care au intrat în spiritul Sărbătorilor, pentru că aşa îşi încarcă bateriile pentru noul an.Tradiţie preferată de sărbători: să confecţioneze manual decoraţiunile de Crăciun.


Articol preluat de pe unica.ro

No comments:

Post a Comment

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤