📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

28 December 2011

Aromaterapia: Bali Aromatherapy Products


Aromaterapia reprezinta utilizarea uleiurilor esentiale extrase din plante cu scopul de a vindeca, revigora sau relaxa. Aromaterapia tratează modul în care trebuie alese şi utilizate uleiurile esenţiale pentru o mai bună sănătate, pentru frumuseţe şi pentru o stare de bine generală. Calităţile naturale ale aromaterapiei contribuie la remedierea tulburărilor provocate de folosirea fără de măsură a substanţelor artificiale.
 Aromaterapia  era practicata inca din antichitate si se bazeaza  pe principiul ca, folosind mirosurile potrivite, se declanseaza anumite amintiri placute, care duc la relaxarea pacientului si chiar la videcarea unor afectiuni.





Uleiurile folosite in aromaterapie sunt obtinute prin extragerea de compusi aromatici din plante, flori, funze, seminte, fructe etc printr-un proces de distilare la abur. Uleiurile esentiale sunt apoi amestecate cu uleiuri vegetale, de soia sau de migdale, care servesc ca si baza. Aceste uleiuri sunt insa foarte concentrate, asa ca pentru a le folosi in aromaterpaie este necesara diluarea lor in apa sau alcool. Daca folositi uleiul esential pentru masaj, acesta se dilueaza cel mai bine in alcool, astfel patrunde usor si rapid in piele si puteti acoperi o suprafata mai mare a corpului. Datorita combinatiei cu alcoolul, riscul efectelor secundare la nivelul pielii, cum ar fi iritatiile sau alergiile, este diminunat semnificativ.
Mirosul crengutelor de lavanda sau rozmarin ajuta la concentrare. Alte estente,   potrivit expertilor in aromaterapie, ar fi cele de menta – care clarifica procesul de gandire; eucaliptul – care reface echilibrul in timpul perioadelor cu o puternica incarcatura emotionala si ghimbirul care imbunatateste memoria si comunicarea.
Descoperirea mea in materie de aromaterapie sunt produsele Bali Intern Aromatherapy .



Ce spun ei:
Massage oil that is made from combining some basic oil such as coconut oil, olive oil, grape seed oil, castor oil will give benefit for skin. The type of essence oil that is used in massage therapy depends on customer condition. Bali aromatherapy product never uses any chemical ingredients that could harm or make irritation skin in massage oil product. One of some chemical ingredients that are not allowed to used in massage oil product is mineral oil.



Ce am incercat: 




Body Massage Oil -free from alcohol, 175 ml.
O experienta foarte placuta si relaxanta. Recomand!!










Ce alte informatii mai puteti gasi pe site:

1 comment:

  1. sigur imi voi rezerva o ora de masaj cu diferite uleiuri la final de an la un salon...

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤