📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

09 December 2011

Ce Globuri de Craciun aleg Zodiile



Daca ne-am plictisit de globurile ramase din anii trecuti si dorim sa iesim la cumparaturi, iata cateva sugestii de globuri in functie de semnul zodiacal:

Berbec



Berbecul este o persoana extrem de dinamica si volubila. Ii place sa-si expuna direct opiniile, fara sa-l intereseze consecintele. Totusi, in spatele caracterului neinfricat se ascunde un suflet sensibil plin de emotie si generozitate. Alegerile unui Berbec vor fi exact ca el: simple si de calitate, totusi pline de sensibilitate si bun gust



 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taur



Nativii din zodia Taurului iubesc sa fie inconjurati de confort si obiecte de foarte buna calitate, chiar luxoase. Pe  langa asta sunt si foarte traditionalisti. Alegerile lor vor fi pe masura:



 

 

 

 

 



Gemeni

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nativul Gemeni este sensibil, energic, comunicativ, iubeste schimbarile; este sociabil, dar adesea indecis. Un nativ Gemeni este mobil, se adapteaza usor, este curios, interesat de multe lucruri, este mediatorul înnascut. Este sociabil si cauta permanent latura vesela a vietii. Globurile  de Craciun la care viseaza un Geaman sunt vesele si colorate exact cum e el :



 

 

 

 

 

 

 

Rac

 



Se spune ca Racul este cea mai familista zodie a horoscopului. Lor le place sa petreaca foarte mult timp acasa, alaturi de cei dragi si, de cele mai multe ori, caminul lor are un aspect foarte personalizat si plin de caldura. De aceea raci vor prefera sa-si faca propriile oranamente de Craciun,  sau vor opta pentru cele tip hand-made:



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leu



Stralucitori si increzatori in propriile forte, nativii din zodia Leului adora sa iasa in evidenta! Astfel ca nu se vor sfii sa aleaga cele mai extravagante modele si desigur, cele mai stralucitoare. Si cum stim deja slabiciunea Leilor pentr nuantele auriu si argintiu.... nici ca se putea mai bine:



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fecioara



Nativul din zodia Fecioara iubeste natura si studiul. Fecioarele sunt pur si simplu dulci si adorabile, iar alegerile care li se potrivesc sunt la fel de minunate ca si ele:



 

 

 

 

 

 

 

 

Balanta



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nativii din zodia Balantei sunt artistii horoscopului! Ei sunt pasionati de iubire, de relatii amoroase, flirturi, frumusete si arta. Balantelor le place sa fie rasfatate, adora lucrurile scumpe si de calitate. Se spune ca simtul estetic al unei Balante nu da gres niciodata!



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scorpion



Nativul din zodia Scorpion este hotarât, rafinat, tainic, curios. Poate fi gelos si viclean. Nativul Scorpion poate fascina datorita caracterului lui puternic, cu atât mai mult cu cât are si ceva misterios în el. Alegerile Scorpionului mereu vor surprinde chiar si pe cei care il cunosc cel mai bine:



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sagetator



Sagetatorii au o personalitate complexa, de aceea sunt deseori intelesi gresit de catre ceilalti. Se entuziasmeaza foarte repede, isi fac planuri si uneori tind sa exagereze, riscand sa para neseriosi. In realitate le place sa uimeasca, sa trezeasca sentimente nobile in fiecare persoana. Sagetatorii nu se vor putea niciodata decide intre multimea de optiuni pentru ca ei le vor pe toate!!!



 

 

 

 

 

 

 

Capricorn

Capricornii se numara printre cele mai loiale semne ale zodiacului. Onoarea este foarte importanta pentru ei si odata ce au promis ceva, nimic nu-i mai poate impiedica sa-si duca la bun sfarsit planurile. Nativii sunt foarte realisti si nu supoarta extravagantele sau glumele care se fac pe seama lor. Se impun prin respect si o atitudine ferma, deoarece sunt adeptii corectitudinii. Capricornii vor trata deci, si acest fapt cu seriozitate maxima, se vor asigura ca ornamentele sunt cele mai frumoase , cele mai de calitate si la cel mai bun pret:



 

 

 

 

 

 

 

 

Varsator



Varsatorii sunt recunoscuti pentru volubilitatea lor si caracterul jovial. Idealisti si extremisti, niciodata nu le place sa urmeze sfaturile altora. Obisnuiesc sa se ghideze doar dupa propriile pareri, preferand sa experimenteze din plin. Pentru ei, cele mai bune alegeri vor fi mereu cele mai novative, cum ar fi globurile neon:



 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pesti



Pestii sunt visatori si romantici, fiind pasionati de explorarea subiectelor misterioase, chiar filozofice. Nativii din zodia Pesti isi pun mereu intrebari existential, dar, in acelasi timp, nu-si neglijeaza sub nicio forma frumusetea si aspectul fizic.  Pestii vor alege mereu obiecte care ii fac sa viseze, romantice si frumoase:



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sarbatori Fericite!

No comments:

Post a Comment

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤