📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

14 May 2013

Despre Creditele Bancare

Aveti nevoie de bani pentru concediul de vara? Sau doriti sa faceti o investitie serioasa in locuinta? Solutia cea mai rapida o reprezinta creditul pentru nevoi personale.
Creditele pentru nevoi personale sunt credite fara garantie (avand la baza doar venitul dumneavoastra) si deci, nu implica nici un fel de garantie imobiliara. Creditul se poate obtine pe o perioada maxima de 5 ani de zile iar suma maxima la majoritatea bancilor e de 10. 000 de euro, sau echivalentul in Ron (45.000 Ron), in functie de gradul dumneavoastra de indatorare.
Documentatia variaza de la banca la banca, la unele banci modalitatea e atat de facila, incat nu aveti nevoie decat de o adeverinta (formularul standard al bancii respective), o copie de pe buletin si o cerere pe care o puteti completa pe loc. Iar perioada de acordare a sumei de bani variaza intre 3 zile si o saptamana, in functie de banca.
De unde puteti obtine acest credit nevoi personale? Majoritatea bancilor ofera un astfel de serviciu, pe diverse categorii:


calculeaza, compara, aplica credit, pentru a alege usor si fara efort cea mai buna solutie pentru voi.
Site-ul VreauCredit.ro va poate fi de un real ajutor, punandu-va la dispozitie un glosar de termeni financiari, pentru a va initia in limbajul financiar. Nu doar atat, ci VreauCredit.ro va tine informati cu noutatile si ofertele din domeniu bancar si va pune la dispozitie ghiduri si sfaturi, oferindu-va informatii despre Biroul de Credite, refinantare in conditii avantajoase, cum va puteti califica pentru un credit etc.
E o idee deosebit de utila pentru toti cei care nu cunosc atat de bine sistemul financiar-bancar, dar vor sa aplice pentru un credit. Site-ul e de asemenea util pentru o cautare usoara a unei oferte avantajoase, in pachetele de oferte ale tuturor bancilor, cu un minim de efort.
VreauCredit.ro actioneaza ca un broker de credite, ceea ce nu poate fi decat in avantajul dumneavostra, deoarece primiti foarte multe informatii utile privind dobanda, gradul de indatorare, DAE (dobanda anuala efectiva), comisionul de analiza si comisionul de administrare al creditului pentru care doriti sa aplicati.
In aceasta perioada bancile si-au redus dobanzile destul de mult, asa ca ar putea fi o perioada propice pentru a face investitii sau sa achizitionati lucrurile pe care vi le doriti, in conditii avantajoase.

3 comments:

  1. Nu stiam de site ul vreaucredit.ro Ms pentru info ;) De retinut

    ReplyDelete
  2. Ipoteca este o garantie imobiliara, deci creditele cu ipoteca nu fac parte din seria creditelor personale negarantate:)
    in opinia mea lumea ar trebui sa se orienteze catre banca prin care isi primesc salariul pentru credite mai mici. intodeauna te vor fatai mai putin cu hartii in cazul asta. sistemul iti preia automat veniturile, iar increderea bancii in tine este mai mare pt ca esti clientul lor deja (bn verificarile de baza gen birou de credit tot se vor face). in plus poti lua in calcul si descoperirea de cont.
    pentru credite mari e de preferat sa se studieze oferta pietei. pt ca te legi la cap mult timp cu el si singurul lucru care te-ar putea scapa ar fi o refinantare, adica sa te legi la cap la o alta banca cu o oferta mai buna:))

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤