📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

16 May 2013

Cum gasim usor cele mai bune reduceri

Va plac reducerile? Nu-i asa ca va bucurati la fel de mult ca si mine, cand reusiti sa va achizitionati produsul dorit, economisind putin?
Dezavantajul e desigur, ca e destul de greu sa urmaresti si sa compari preturile sau sa astepti o oferta mai buna; asta inseamna efort si timp pierdut.

Dar sper bucuria mea am descoperit si va recomand un site de  reduceri care centralizeaza reducerile existente si ofertele magazinelor din mediul online, in timp real: CumparaRedus.ro.
Veti putea frunzari ofertele care va intereseaza prin categoriile de IT&Calculatoare, Electrocasnice, Imbracaminte si Incaltaminte, Accesorii, Pentru Copii, Casa si Gradina sau reduceri Colective.
Aici veti regasi marea majoritate a magazinelor voastre preferate, ofertele si reducerile sunt reale, serioase si veti fi mereu anuntati din timp, pentru perioada cand reducerile sunt valabile.
Desigur, o data ce intrati pe una din cele opt mari categorii de reduceri, veti fi indrumate pentru a opta pentru una dintre subcategoriile existente. De exemplu, alegem Imbracaminte si imediat in stanga ne apare o lista completa de articole de imbracaminte. De aici, selectam, sa zicem, "tricouri"iar rezultatul va fi ca imediat ne va fi afisata intreaga categorie de reduceri tricouri disponibila pe site, din lista toturor magazinelor online.

In felul acesta:
  • putem alege/cauta cu o mare usurinta ofertele pentru un anume lucru care ne intereseaza;
  • e o idee mai buna decat o simpla cautare in google sau alt motor de cautare, pentru ca site-ul ne afiseaza doar reducerile valide (in timp real) si la nivelul tuturor magazinelor disponibile care au reduceri in acel moment la articolul dorit de noi;
  • apoi ne ramane doar sa comparam preturile si sa alegem oferta cea mai buna.
Un alt motiv sa vizitam site-ul chiar daca nu suntem in cautarea de ceva anume, e si faptul ca mereu suntem anuntati in articole detaliate, de toate ofertele, nu doar cele prezente, dar si cele care urmeaza sa inceapa in viitorul apropiat, ni se furnizeaza indicatii, concluzii, statistici si stiri despre cumparaturile online. Asa ca, Site-ul CumparaRedus.ro e si o excelenta sursa de informatii din domeniul cumparaturilor si magazinelor.

Ultima oferta care v-ar putea interesa e cea de la TinaR, unde veti putea beneficia de reduceri de 25%.


TinaR - VIP

1 comment:

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤