📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

10 December 2011

Ce putem downloada Gratis de Craciun

Cum e perioada sarbatorilor de iarna si deja incepem sa ne simtim cuprinsi de spiritul Craciunului, hai sa vedem ce lucruri  pot fi descarcate gratuite  de pe net.
 1. Melodii  de Craciun. -nu exista Craciun fara colinde si muzica de Sarbatoare. In fiecare zi, Amazon  ofera o lista de mp3`uri pentru download gratuit, iar de sarbatori ne`au pregatit o colectie  speciala de melodii:    free download Amazon.

Sau pe site`ul ChristmasGifts.com muzica speciala de Craciun.
2. Invitatii tematice de Sarbatori. Daca te gandesti sa trimiti invitatii pentru petrecerea ta de Craciun sau de Anul Nou, acest site iti poate fi de ajutor . Le poti descarca si printa la tine acasa, totul gratuit!!! Iata cateva exemple care mai mult ca sigur va vor incanta:


 3.  In acelasi spirit, putem gasi si diverse scrisori pentru Mos Craciun, pe care le putem printa acasa vom gasi scrisori gratuite (calitate mai slaba), sau cele premium care pot fi personalizate online si apoi, la terminarea procedurii, printate. Mai puteti gasi scrisori ce se pot personaliza, sau in format pdf (nu se pot personaliza). Cateva exemple aici:

4. Asa cum ne imaginam deja, multe site`uri s-au pregatit cu Wallpapers pe care le puteam descarca gratuit: 5. Sper ca va vor bucura la fel de mult ca si pe mine  WordPress Christmas Themes .
6. Si daca aveti nevoie de ceva deosebit ca sa personalizati de exemplu, invitatiile de Sarbatori de care va vorbeam mai sus, avem ceva deosebit: un program care inoveaza alfabetul!!!7.  Hollyday PowerPoint Templates   -pentru o prezentare PowerPoint originala8. Si  ca incheiere sa  amitim si  site`urile care ofera felicitari virtuale gratuite de Sarbatori:

ele.ro
www.efelicitari.org
www.felicitari-virtuale.ro
 felicitari.rol.ro/


 Sarbatori  Fericite!!

3 comments:

 1. multumim pentru recomandari ,deabea astept sa vina iarna si sarbatorile :*
  doresc o inscriere in plus

  ReplyDelete
 2. voi folosi din recomandarile tale anul acesta

  ReplyDelete
 3. mersi de ponturi..chiar cautam felicitati si poze specifice sarbatorilor

  ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤