📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

27 December 2011

Trucuri Anti Frizz


Daca ai parul ondulat, cu tendinte de a se inspica des, usor deteriorat de la diverse tratamente invazive(vopsit, oxigenat, permanent) , atunci ai nevoie de un produs anti fizz. Vremea umeda din acest sezon  favorizeaza formarea acestui aspect neuniform, "ciufulit". Daca te confrunti deja cu aceasta problema, probabil ca ai incercat deja cateva cosmetice anti frizz, iar daca au avut un efect care te-a multumit, te rog sa-mi lasi un coment pentru ca as fi bucuroasa sa le incerc.
In ceea ce ma priveste, folosesc un truc simplu pentru a scapa de acest efect neplacut. Majoritatea produselor anti frizz imi ingrasa parul  de la radacina, ca efect secundar, lipsindu-ma de volum de radacini, asa ca , nu sunt foarte multumita. Puteti folosi si diverse uleiuri de
par, care pe langa faptul ca ne calmeaza suvitele rebele, ne si ingrijesc in acelasi timp . Insa trebuie aplicate cu masura, altfel riscam sa obtinem un par prea gras.

In privinta uleiurilor de par, recomandarile mele ar fi urmatoarele(mai jos), dar puteti incerca si ceva simplu si la indemana oricui, dar mai ales foarte sanatos!!!





Luciu par Flossy

 

 

 

 

  

Ulei par Blossy

- ulei de păr pentru păr blond – înlătură tonurile galbene din părul blond, protejând şi hidratând în acelaş timp. Este recomandat pentru protecţia termică înainte de îndreptarea şi aranjarea părului.





Ulei par Glossy

– ulei cu cristale – opreşte deteriorarea firului de păr, cât şi despicarea vârfurilor. Asigură protecţie termică în cursul îndreptării sau coafării părului.(il folosesc in prezent si sunt foarte multumita:D)







 Tratament pentru par pentru toate tipurile de par (Versatile Beautifying Oil)







Acestea sunt recomandarile mele,  daca doriti sa incercati un ulei pentru par din comet, dar aveti la dispozitie si o alta varianta  foarte sanatoasa , practica si ieftina:

Cum procedati:  pe o discheta demachianta, aplicati cateva picaturi de ulei de masline virgin, apoi plimbati  pe varfurile parului , frecand usor de suvite. Nu exagerati!

In acest fel, veti disclipina doar acele portiuni de par problematice(varfurile), fara sa ingrasati sau sa incarcati parul!!!
Sper ca v-am fost de ajutor