📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

31 March 2015

Unde mai lucreaza romanu`...pe Facebook

Ro only
Desi Facebook`ul si-ar dori ca utilizatorii sa isi ia contul personal in serios, sa prezinte informatii reale, sau macar nume reale, acest lucru nu face decat sa stimuleze imaginatia unor romanii.
Aveti prieteni cu simtul umorului?
Atunci probabil ca ati vazut destule lucruri amuzante.
Alti utilizatori duc gluma la extrem.
Exista destui si care nu reusesc sa fie amuzanti.

Eu am reusit sa fac un mic top al celor mai amuzante/ jenante locuri de munca/meserii de pe profilurile romanilor.
Hadeti sa ne amuzam putin! :) • Conform ultimelor studii, romanii se pregatesc, lucreaza sau isi doresc sa lucreze la "Scoala Vietii". Incepand cu 1 Aprilie 2015 "Scoala Vietii" angajeaza "femei cu experienta in dat cu mopul pe suprafete dificile" si impachetatori-invelitori de shaorma. Salariu atractiv.

In multe cazuri, scoala vietii te recomanda ca un  excelent profesionist in multiple domenii, cum ar fi "manageriatul" unei echipe de fotbal romanesc si chiar expert in cresterea oilor!

 • Unde lucrezi? Pai daca petreci mai mult de 8 ore pe Facebook, poti afirma linistit, ca  "La Facebook".  


Daca insa nu aveti net bun pe telefon si deci sunteti privati de posibilitatea de a sta 24/24 pe Facebook, nu va ingrijorati, puteti avea o minunata cariera in domeniu, trebuie doar sa va pregatiti putin inainte: • Toata lumea are pile cand e vorba de un loc de munca atractiv! Bazati-va pe mami si tati. Si al lor portofel:Din pacate insa.... unii sunt concediati.


Dar altii, evident pe pile, avanseaza usor in cariera:


In timp ce altii inca mai studiaza:


Iar cei mai realizati sunt cei pe care scoala chiar i-a pregatit pentru viitor:
 • Locul ideal de munca pentru amatorii de spirtoase pare a fi degustator. Din pacate, cred ca nimeni nu a inteles ca "degustatul" nu are chiar asa de multe in comun cu "gustatul". Parerea mea.

 • I could tell you but I'd have to kill you

Misterul nu strica. Niciodata.


 • It`s complicated....
 • Jobul prefect pentru indragostite: • Wishful thinking


”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”
Coelho a spus-o candva, insa cumva s-a transformat in " Daca ai cu ce, lauda-te! Daca nu ai, prefa-te ca ai"Lasand la o parte gluma, unii oameni sunt cu adevarat aranjati pe viata. Va puteti imagina ca fabrica de pufuleti va da vreodata faliment?
Genial. Pur si simplu. Genial.
Eminescu? Sadoveanu? Cioran? Ati admirat mereu un scriitor sau un poet? Poate v-ati dorit in secret sa deveniti unul, insa simtiti ca nu aveti pregatirea profesionala sau talentul necesar? Considerati ca studiile in domeniu sunt obligatorii pentru fi numit scriitor?
Sunteti cei mai fraieri! Treaba e simpla: faci o pagina simpatica cu poze amuzante sau romantice pe Facebook si te autointitulezi/autoincoronezi "writer".
Vezi daca nu ai "Scoala Vietii"? • Stiati ca un potential angajator verifica paginile de Facebook inainte de interviu? Acest fapt poate lucra in favoarea voastra. Completati-va profilul incluzand experienta si formarea profesionala cat mai detaliat. 


Nu stiti de unde sare iepurele!.....Sau pur si simplu fiti sincer:


Please follow me :Vote my Looks:

4 comments:

 1. Genial!Cineva trebuia sa se ocupe si de acest aspect:) Felicitari!!!Astept de o viata un articol asa haios:)Am ras cu lacrimi:))

  ReplyDelete
 2. So nice. I like your blog. you aer beautiful.

  I found coupons web, amazon coupons, clothing coupons.

  ReplyDelete
 3. Lovely post!
  Thank you for sharing.
  Wish you a Happy Easter!

  ReplyDelete
 4. Interesant articol ... profilul de facebook spune multe despre posesorul lui

  ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤